Posts

Polifenol Berkesan! Miliki Kulit Lembut, Anjal dan Berseri

Image
Polifenol Berkesan! Miliki Kulit Lembut, Anjal dan Berseri | Apa itu polifenol? Pasti anda tertanya-tanya kan?

POLIFENOL BERKESAN!
Polifenol adalah sekumpulan bahan semulajadi yang terdapat dalam tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan. Ia berperanan memberi mereka warna sambil melindungi dari penyakit. Polifenol memainkan peranan penting dalam mengekalkan kesihatan dan kesejahteraan anda, melindungi sel-sel dalam tubuh dari kerosakan radikal bebas termasuk meningkatkan kesihatan dan seri kulit.



Miliki Kulit Lembut, Anjal dan Berseri
Memiliki kulit yang lembut, anjal, segar dan berseri adalah impian setiap wanita. Anda boleh milikinya dengan polifenol, salah satu nutrien penting bagi kulit untuk menyokong pengeluaran kolagen untuk menganjalkan kulit, menghalang kedutan dan kendur, dan menggalakkan pembentukan tisu yang sihat supaya anda dapat menikmati kulit yang sempurna tanpa cela.



Kajian klinikal terkini menunjukkan polifenol mungkin mempunyai potensi untuk menggalakkan penghasilan kulit sihat …

Cara Beli Vivix Dengan Harga Murah Dan Lebih Jimat

Image
Cara Beli Vivix Dengan Harga Murah Dan Lebih Jimat | Vivix adalah salah satu produk dalam senarai Top 10 Best Seller produk Shaklee dan merupakan produk top 10 vitamin Shaklee yang paling laris. Walaupun harga vivix ni paling mahal antara vitamin Shaklee yang lain, tapi pengguna tak kisah pun sebab mereka dah tahu khasiat dan kualiti Vivix  ni setanding dengan harganya.



Tambahan pula makin ramai yang mencari Vivix apabila Vivix mula keluar di beberapa laman dan blog Viral. Di sinilah mula cabaran bagi pengedar Shaklee.
Hati-hati Beli Vivix Murah Dari Tempat Yang Tak di Sah
Sesetengah pengguna bila nak beli Vivix murah, mereka akan mula survey dengan pengedar Shaklee sana sini, tanya harga, cara makan dan khasiat bagai, tapi akhirnya beli di tempat yang tidak sah.
Apa tempat yang tak sah tu? Contohnya, seperti di laman e-commerce macam Lazat.da, Jalan 11 dan lain-lain. Untuk pengetahuan anda semua, produk Shaklee hanya boleh dibeli dari pengedar Shaklee yang sah tau, iaitu orang perseoran…

Promosi Bulanan Shaklee December 2017

Image
Promosi Bulanan Shaklee December 2017 | Berita baik untuk anda! Bulan ini shaklee ada promosi yang amat berbaloi-baloi. Offer ini jarang tau shaklee buat. Kadang-kadang kena tunggu setahun juga. Cepat sementara stok masih ada. 

#1 Live vibrantly with Vivix 

Klik sini untuk maklumat produk
#2 PWP Red Hot Cooler Bag Dengan Sudu Vivix Eksklusif

Dengan setiap pembelian minimum 100UV produk shaklee (anggaran RM300 ke atas mengikut nilai barangan) dalam satu resit, anda layak
Purchase With Purchase: Red Hot Cooler Bag Dengan Sudu Vivix Eksklusif hanya RM29.89. Promosi ini hanya sah dari 1 hingga 31 December 2017, sementara stok masih ada.
Cooler bag tu bukan untuk isi Vivix sahaja tau. Anda juga boleh isi lunch box, minuman sejuk, susu perahan bayi (EBM) dan lain-lain lagi. Boleh juga letak ice pack kan supaya minuman tetap sejuk macam baru keluar dari peti sejuk. Hehehe.. Macam-macam idea..
#3 Vita-Lea For Children

Beli 3 Percuma 1
Klik sini untuk maklumat produk
DISCLAIMER:This website is not in…

5 Manfaat Makan Buah Sebelum Makan Berat

Image
5 Manfaat Makan Buah Sebelum Makan Berat | Makan buah seperti pisang, betik dan nanas sebelum makan mempunyai manfaat yang sangat besar. 

Antara manfaat makan buah sebelum makan berat adalah:
1) Melawaskan pembuangan
- Buah-buahan tropika biasanya tinggi kandungan agen saraf histamin dan serotonin yang meningkatkan aktiviti usus.
Pergerakan usus yang cergas akan melancarkan pembuangan najis melalui usus besar.
2) Mengurangkan "craving" @ melantak makan
Kandungan histamin di dalam buah ini juga meransang leptin iaitu "hormon kekenyangan" seterusnya menyekat selera makan berlebihan.
3) Mengurangkan kuantiti makan
Buah juga mengandungi serat yang membentuk perut rasa lebih penuh maka cepat kenyang.
4) Meningkatkan enzim yang membantu pencernaan
Buah seperti pisang mengandungi enzim amylase, betik mengandungi papain dan nanas mengandungi bromelain yang membantu mencernakan makanan.
Mengunyah juga membantu mengaktifkan enzim pencernaan dan memberi masa enzim ini diaktifkan.…

Tips Dapatkan Perlindungan Antioksida Dari Dalam Untuk Kulit Sihat Dan Berseri

Image
Tips Dapatkan Perlindungan Antioksida Dari Dalam Untuk Kulit Sihat Dan Berseri | Semua orang pasti mahukan kulit cantik kan terutama sekali wanita. Hari ini saya nak kongsikan tips untuk dapatkan kulit cantik dan awet muda.
Untuk mempertingkatkan kesihatan anda serta memastikan kulit anda sihat dan berseri untuk lebih lama, dapatkan manfaatkan kebaikan CarotoMax® melalui suplemen harian anda. 
Perlindungan Antioksida Dari Dalam Dengan CarotoMax Shaklee
Shaklee memanfaatkan perlindungan antioksidan yang ditemui dalam buah-buahan, sayuran dan tumbuhan lain dengan mengasingkan dan menghasilkan pelbagai bentuk karotenoid semula jadi. Anda sukar memperolehi tahap ketulenan seperti ini hanya daripada makanan.

CarotoMax Shaklee mengandungi antioksida larut lemak yang dikenali sebagai karotenoid yang memberikan perlindungan antioksida yang tinggi untuk menggalakkan sel-sel yang lebih sihat dari dalam untuk kesihatan yang lebih baik, termasuk kulit anda.
Keistimewaan CarotoMax Shaklee
• Adunan khas …

Kolagen Merangsang Kulit Kelihatan Muda dari Dalam ke Luar

Image
Kolagen Merangsang Kulit Kelihatan Muda dari Dalam ke Luar | Kolagen bertindak seperti ‘pelekat’ untuk mengikat tubuh anda dan ditemui dengan banyaknya di bahagian kulit. Penghasilan kolagen secara semula jadi berkurangan apabila usia semakin meningkat, dan menyebabkan kulit kendur serta pembentukan kedutan dan garisgaris halus. 

Tingkatkan pengambilan kolagen anda sekarang dengan ShakleeCollagen Powder supaya kulit kelihatan lebih sihat!


Keistimewaan Shaklee

• Menyediakan 4000mg Kolagen Sisik Ikan Merah, kolagen yang dipilih dengan teliti yang diekstrak dari sisik Ikan Merah. • Memberi lebih daripada kolagen, ia turut mengandungi tujuh ramuan utama termasuk Ekstrak biji Camelia Japonica, Ekstrak Pfaffia, ekstrak kerang, Lactobacillus Acidophilus, Vitamin C, B2 dan B6. • Berat molekul rendah untuk penyerapan yang tinggi. • Pek individu untuk pengambilan segera pada bila-bila masa, di mana sahaja.

Tingkatkan Keanjalan dengan Kolagen



• Untuk kulit yang lebih tegang, anjal dan lembut. • Meningkat…

Produk Penjagaan Kulit Terbaik Untuk Si Manja Anda! Selamat, Lembut dan Organik..

Image
Produk Penjagaan Kulit Terbaik Untuk Si Manja Anda! Selamat, Lembut dan Organik | Shakleebaby™ memahami keperluan bayi anda dan hanya menggunakan bahan-bahan yang SELAMAT, LEMBUT dan ORGANIK untuk menghasilkan produk penjagaan kulit terbaik untuk si manja anda.

Keistimewaan Shaklee

Gentle Wash
Menjadikan masa mandi selamat dan menyeronokkan. Mengandungi chamomile, lavender dan aloe vera organik, mandian yang lembut ini menenteramkan, menenangkan dan melegakan kulit. Ianya tidak menimbulkan alahan, mempunyai pH yang seimbang dan diuji untuk sensitiviti, sememangnya sesuai untuk mandian yang penuh dengan kasih sayang bagi kulit yang lebih lembut.Soothing Lotion
Lembut secara semulajadi untuk kulit sensitif. Kekalkan pipi gebu si manja dan kelembapan jari-jemarinya dengan losyen yang lembut ini. Ianya mengandungi chamomile, lavender, minyak rosemary, minyak vanila, minyak biji bunga matahari, minyak biji jojoba dan shea butter organik.Massage Oil
Campuran organik yang menenangkan.

Minyak urut ya…