❀ Selamat Datang | Saya Kate | Shaklee Independent Distributor ID:944001 | Jika inginkan konsultansi berkenaan masalah kesihatan, sila hubungi saya - 010 343 4064 | Nak tanya apa2 pun boleh. Saya akan membantu anda sebaiknya ❀

Thursday, 15 November 2018

PROMOSI OMEGA GUARD BELI 6 BOTOL PERCUMA 1 BOTOL

http://www.kateginting.com/2018/11/promosi-omega-guard-beli-6-botol-percuma-1-botol.html

http://www.kateginting.com/2018/11/promosi-omega-guard-beli-6-botol-percuma-1-botol.html


http://www.kateginting.com/2018/11/promosi-omega-guard-beli-6-botol-percuma-1-botol.html

http://www.kateginting.com/2018/11/promosi-omega-guard-beli-6-botol-percuma-1-botol.html

http://www.kateginting.com/2018/11/promosi-omega-guard-beli-6-botol-percuma-1-botol.html

http://www.kateginting.com/2018/11/promosi-omega-guard-beli-6-botol-percuma-1-botol.html

http://www.kateginting.com/2018/11/promosi-omega-guard-beli-6-botol-percuma-1-botol.html

http://www.kateginting.com/2018/11/promosi-omega-guard-beli-6-botol-percuma-1-botol.html


Order sekarang! 


DISCLAIMER: Any statements in this website have not been evaluated by the Food and Drug Administration. Products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Nak Dapatkan Vitamin Shaklee?

WhatsApp kami di 0103434064 (klik dari smartphone anda).
Follow FB Kate Ginting untuk chat secara langsung.

Daftar keahlian Shaklee di “Join Now“ sekarang & nikmati penjimatan hingga 20%.

Saturday, 10 November 2018

PROMOSI BULANAN SHAKLEE NOVEMBER 2018

http://www.kateginting.com/2018/11/promosi-bulanan-shaklee-november-2018.html

Maklumat lanjut.

Order sekarang! 


http://www.kateginting.com/2018/11/promosi-bulanan-shaklee-november-2018.html

Maklumat lanjut.

Order sekarang!


http://www.kateginting.com/2018/11/promosi-bulanan-shaklee-november-2018.html

Maklumat lanjut.

  
http://www.kateginting.com/2018/11/promosi-bulanan-shaklee-november-2018.html

Maklumat lanjut.


http://www.kateginting.com/2018/11/promosi-bulanan-shaklee-november-2018.html

Maklumat lanjut.


DISCLAIMER: Any statements in this website have not been evaluated by the Food and Drug Administration. Products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Nak Dapatkan Vitamin Shaklee?

WhatsApp kami di 0103434064 (klik dari smartphone anda).
Follow FB Kate Ginting untuk chat secara langsung.
Daftar keahlian Shaklee di “Join Now“ sekarang & nikmati penjimatan hingga 20%.

Monday, 5 November 2018

PILIH BARANG PENJAGAAN BAYI YANG SELAMAT

Pilih Barang Penjagaan Bayi Yang Selamat | Dalam usaha menjaga kesihatan anak-anak yang kita sayang, pilihlah jenama barangan penjagaan diri bayi yang selamat tidak kira sama ada ianya adalah produk sedia ada di pasaran.

Terdapat beberapa jenama barangan penjagaan diri bayi yang dihasilkan daripada sumber bahan semulajadi serta tidak mengandungi bahan kimia berbahaya antaranya rangkaian PRODUK SHAKLEE. 

Utamakan kesihatan anak kita, mencegah adalah lebih baik daripada mengubati.

📢 Promosi Set Comel Gebu Nov 2018

http://www.kateginting.com/2018/11/pilih-barang-penjagaan-bayi-yang-selamat.html

Jom dapatkan harga promosi murah sepanjang bulan November sahaja! 💐☺️

Harga Biasa RM171

🔥 Sekarang RM134 sahaja!

http://www.kateginting.com/2018/11/pilih-barang-penjagaan-bayi-yang-selamat.html

1 Set Kombo Comel Gebu (Herbal Blend Cream + Mandian Bayi Organik Gentle Wash) boleh pakai lebih 2-3 bulan.

KENAPA PERLU DAPATKAN SET COMEL GEBU?

✅ Berkesan untuk masalah kulit sensitif, alergi sabun, gatal-gatal, kulit berparut, kulit kasar, terkena gigitan nyamuk, eczema, HFMD, chicken pox atau apa sahaja masalah berkaitan kulit.

✅ Selamat TANPA PARABEN

✅ Organik

✅ Menjimatkan - 30% diskaun setiap pembelian mandian bayi 😍

DISCLAIMER: Any statements in this website have not been evaluated by the Food and Drug Administration. Products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


Nak order Set Comel Gebu?

WhatsApp kami di 0103434064 (klik dari smartphone anda).
Follow FB Kate Ginting untuk chat secara langsung.
Daftar keahlian Shaklee di “Join Now“ sekarang & nikmati penjimatan hingga 20%.

Saturday, 13 October 2018

PROMOSI BULANAN SHAKLEE OKTOBER 2018

Promosi Bulanan Shaklee Oktober 2018 | Berita baik untuk anda, khas untuk anda peminat setia vitamin C shaklee atau lebih dikenali sebagai Sustained Release Vita C, bulan ini sekali lagi Shaklee buat promosi khas untuk anda. Bukan itu ja, banyak lagi promosi yang pasti akan membuatkan anda melompat kegembiraan.

Sini, saya kongsikan promosi bulanan Shaklee Oktober 2018 khas untuk anda.

#1 VITAMIN C (180 BIJI) BELI 3 BOTOL DISKAUN 5%

http://www.kateginting.com/2018/10/promosi-bulanan-shaklee-oktober-2018.html

Klik SINI untuk maklumat lanjut.

#2 REAL MEN SET

http://www.kateginting.com/2018/10/promosi-bulanan-shaklee-oktober-2018.html

Klik SINI untuk maklumat lanjut.

#3 YOUTH STARTER SET

http://www.kateginting.com/2018/10/promosi-bulanan-shaklee-oktober-2018.html

Youth Starter Set terdiri daripada: 
• Luminous Gel Oil Cleanser (125ml)  
• Perfecting Skin Toner (177ml)
• Age Defense Moisturizer - SPF 50 (50ml)  
• Advanced Renewal Night Cream - Light (50ml) OR Advanced Renewal Night Cream - Rich (50ml) 

Setiap pembelian Youth Renew and Maintain Set, anda akan dapat PERCUMA: 
* PERCUMA YOUTH™ Carry All Travel Bag.  
* Paper Bag  
* Cara Penggunaan Youth Skin Care  

Order SINI.

#4 YOUTH RENEW AND MAINTAIN SET

http://www.kateginting.com/2018/10/promosi-bulanan-shaklee-oktober-2018.html

Youth Renew & Maintain Set terdiri daripada:  
• Luminous Gel Oil Cleanser (125ml)  
• Perfecting Skin Toner (177ml)  
• Youth Activating Serum (30ml)  
• Age Defense Moisturizer - SPF 50 (50ml)  
• Advanced Renewal Night Cream - Light (50ml) OR Advanced Renewal Night Cream - Rich (50ml) 

Setiap pembelian Youth Renew and Maintain Set, anda akan dapat PERCUMA: 
* PERCUMA YOUTH™ Carry All Travel Bag. 
 * Penghantaran PERCUMA  
* Paper Bag  
* Cara Penggunaan Youth Skin Care  
* Cash BONUS  
* Berpeluang Menjana Pendapatan Bersama Shaklee  

Order SINI.

#5 YOUTH INTENSIVE TREATMENT AND REPAIR SET

http://www.kateginting.com/2018/10/promosi-bulanan-shaklee-oktober-2018.html


Youth Intensive Treatment & Repair Set terdiri daripada:  
• Luminous Gel Oil Cleanser (125ml)  
• Perfecting Skin Toner (177ml)  
• Youth Activating Serum (30ml)  
• Radiance C+E  
• Age Defense Moisturizer - SPF 50 (50ml)  
• Advanced Renewal Night Cream - Light (50ml) OR Advanced Renewal Night Cream - Rich (50ml) 

Setiap pembelian Youth Intensive Treatment & Repair Set, anda akan dapat PERCUMA:  
* PERCUMA YOUTH™ Carry All Travel Bag.  
* Penghantaran PERCUMA  
* Paper Bag  
* Cara Penggunaan Youth Skin Care  
* Cash BONUS  
* Berpeluang Menjana Pendapatan Bersama Shaklee 

Order SINI.

#6 BELI YOUTH™ RESTORING EYE TREATMENT, DISKAUN 20% YOUTH™ RADIANCE SET

http://www.kateginting.com/2018/10/promosi-bulanan-shaklee-oktober-2018.html

Klik SINI untuk maklumat lanjut.

DISCLAIMER: Any statements in this website have not been evaluated by the Food and Drug Administration. Products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Nak order Set Penjagaan Kulit Shaklee YOUTH? Nak Dapatkan Vitamin Shaklee?

WhatsApp kami di 0103434064 (klik dari smartphone anda).
Follow FB Kate Ginting untuk chat secara langsung.
Daftar keahlian Shaklee di “Join Now“ sekarang & nikmati penjimatan hingga 20%.

Friday, 7 September 2018

PROMOSI BULANAN SHAKLEE SEPTEMBER 2018

Promosi Bulanan Shaklee September 2018 | Berita baik untuk anda, khas untuk anda peminat setia pill kalsium shaklee atau lebih dikenali sebagai Ostematrix, bulan ini sekali lagi Shaklee buat promosi khas untuk anda. Bukan itu ja, banyak lagi promosi yang pasti membuatkan akan melompat kegembiraan. 

Sini, saya kongsikan promosi bulanan Shaklee Ogos 2018 khas untuk anda.

#1 Ostematrix (120 biji) Beli 3 Botol Diskaun 5%


Klik SINI untuk maklumat lanjut.

#2 Postnatal Set PERCUMA "Why I Love Shaklee" Bag


Klik SINI untuk maklumat lanjut.

#3 Youth Renew And Maintain Set


Youth Renew & Maintain Set terdiri daripada: 
 • Luminous Gel Oil Cleanser (125ml) 
 • Perfecting Skin Toner (177ml) 
 • Youth Activating Serum (30ml) 
 • Age Defense Moisturizer - SPF 50 (50ml) 
 • Advanced Renewal Night Cream - Light (50ml) OR Advanced Renewal Night Cream - Rich (50ml) 

Setiap pembelian Youth Renew and Maintain Set, anda akan dapat PERCUMA: 
* PERCUMA YOUTH™ Facial Cleanse & Firm Device. 
 * Penghantaran PERCUMA 
 * Paper Bag 
 * Cara Penggunaan Youth Skin Care 
 * Cash BONUS 
 * Berpeluang Menjana Pendapatan Bersama Shaklee 

 Order SINI.

#4 Youth Intensive Treatment And Repair Set 


Youth Intensive Treatment & Repair Set terdiri daripada: 
 • Luminous Gel Oil Cleanser (125ml) 
 • Perfecting Skin Toner (177ml) 
 • Youth Activating Serum (30ml) 
 • Radiance C+E 
 • Age Defense Moisturizer - SPF 50 (50ml) 
 • Advanced Renewal Night Cream - Light (50ml) OR Advanced Renewal Night Cream - Rich (50ml) 

Setiap pembelian Youth Intensive Treatment & Repair Set, anda akan dapat PERCUMA: 
 * PERCUMA YOUTH™ Facial Cleanse & Firm Device. 
 * Penghantaran PERCUMA 
 * Paper Bag 
 * Cara Penggunaan Youth Skin Care 
 * Cash BONUS 
 * Berpeluang Menjana Pendapatan Bersama Shaklee 

Order SINI.

#5 Clearance Hot Deal! Shaklee Baby


Klik SINI untuk maklumat lanjut.

DISCLAIMER: Any statements in this website have not been evaluated by the Food and Drug Administration. Products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

WhatsApp kami di 016-8425632 (klik dari smartphone anda).
Follow FB Kate Ginting untuk chat secara langsung.
Daftar keahlian Shaklee di “Join Now“ sekarang & nikmati penjimatan hingga 20%.

Friday, 17 August 2018

4 Kandungan Vivix yang Anda Perlu Tahu

4 Kandungan Vivix yang Anda Perlu Tahu | CAMPURAN SEMPURNA POLIFENOL | Resveratrol adalah sebahagian daripada bahan semulajadi yang dikenali sebagai polifenol. Ia banyak ditemui di dalam tumbuh-tumbuhan termasuk kulit anggur merah dan tumbuhan asia bernama polygonum cuspidatum. Ianya penting untuk mengekalkan kesihatan dankesejahteraan serta melindungi sel-sel dalam badan anda dari kerosakan radikal bebas, apabila digabungkan bersama polifenol lain.

4 Kandungan Vivix yang Anda Perlu Tahu

http://www.kateginting.com/2018/08/4-kandungan-vivix-yang-anda-perlu-tahu.html

#1 Anggur Muscadine (Anggur luar biasa dengan satu kromosom tambahan) 

Mengandungi asid elagik dan elagitanin. 
  • Menghalang dan mengurangkan pertumbuhan sel yang tidak normal. 
  • Memanjangkan umur dan pengeluaran tenaga pada peringkat sel. 
  • Mengawalatur tahap glukosa darah yang sihat. 
#2 Polygonum Cuspidatum 

Mengandungi resveratrol 
  • Menggalakkan kadar keradangan yang sihat. 
  • Meningkatkan peredaran darah. 
  • Merencatkan pergumpalan platelet darah. 
#3 Lobak Ungu 

Mengandungi antosianin 
  • Menggalakkan penglihatan yang sihat. 
  • Meningkatkan keanjalan salur darah. 
  • Mengurangkan keradangan. 
#4 Elderberi Eropah 

Mengandungi antosianin 
  • Meningkatkan perlindungan imun. 
  • Properti Anti-bakteria dan anti-virus. 
  • Menggalakkan perkembangan sel-sel normal dan sihat. 

Campuran hebat Polifenol ini membantu anda untuk hidup lebih aktif dan lama. Ia mengandungi: 
  • 10x Lebih Berkuasa daripada Resveratrol sahaja. 
  • 15 Polifenol untuk perlindungan dengan spektrum lebih luas.
http://www.kateginting.com/2018/08/4-kandungan-vivix-yang-anda-perlu-tahu.html

ISTIMEWA BULAN NI!!



DISCLAIMER: Any statements in this website have not been evaluated by the Food and Drug Administration. Products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

WhatsApp kami di 016-8425632 (klik dari smartphone anda).
Follow FB Kate Ginting untuk chat secara langsung.
Daftar keahlian Shaklee di “Join Now“ sekarang & nikmati penjimatan hingga 20%.

Saturday, 11 August 2018

Chewable Vita C dah Kembali!

Berita baik untuk anda hari ini! Chewable vitamin C dah mula dijual hari ini dan anda boleh mendapatkan secara online dan juga di 7 cawangan Shaklee di seluruh Malaysia

http://www.kateginting.com/2018/08/chewable-vita-c-dah-kembali.html

Chewable Vita C atau nama barunya adalah Chewable-C Plus sesuai utk anak-anak. Boleh bantu boost imun anak2 lebih lebih lagi sekarang musim HFMD ni.



Sesuai juga ibu-ibu yang tengah mabuk-mabuk, rasa loya kerana morning sickness, bolehlah kunyah-kunyah Chewable C Plus ni.

Ada baik telan vitamin daripada makan asam atau jeruk untuk hilangkan pahit mulut kan.

Chewable C Plus ini juga sesuai sangat untuk anda yang tak suka telan tablet. Sebab vitamin ini boleh kunyah. Rasa masam manis gitu.

Saiznya pun comel tak besar. Senang nak makan.

MANFAAT CHEWABLE VITAMIN C SHAKLEE

 Memelihara kandungan antioksidan semulajadi dalam tubuh.

 Antioksidan sangat penting dalam melindungi sel kulit daripada rosak dan sangat membantu melambatkan penuaan.

 Chewable vitamin c shaklee membantu menguatkan tulang, gigi dan juga gusi yang sihat.

 Meningkatkan sistem imun tubuh badan; mengurangkan anda dari risiko serangan selsema, batuk, demam.

 Sangat bagus untuk penghidap ekzema, resdung dan juga sebarang alergik!

 Tidak mempunyai sebarang pewarna, perasa, pemanis ataupun pengawet tambahan.

 Rasa oren yang sangat semulajadi masam masam manis, membuatkan kanak kanak sangat menyukainya.

 1 biji chewable vitamin c bersamaan dengan 1 1/2 biji oren, iaitu 100mg dalam 1tablet.

 Tablet chewable vitamin c, lebih kecil berbanding sustained vitamin c, sangat mudah dihisap, kunyah, mahupun ditelan.

 Sangat sesuai untuk ibu mengandung yang alami morning sickness, juga mereka yg mudah berasa pening.

http://www.kateginting.com/2018/08/chewable-vita-c-dah-kembali.html

DISCLAIMER: Any statements in this website have not been evaluated by the Food and Drug Administration. Products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=c2c86788ca17eea2353cb76376e1f220

WhatsApp kami di 016-8425632 (klik dari smartphone anda).
Follow FB Kate Ginting untuk chat secara langsung.
Daftar keahlian Shaklee di “Join Now“ sekarang & nikmati penjimatan hingga 20%.