KEISTIMEWAAN SHAKLEE

Apa istimewanya shaklee ni?? Kenapa mesti shaklee?? Ok jom kita cerita-cerita..


Supplement shaklee adalah supplement pertama yang saya makan. Sebelum ni tak pernah ambil apa-apa dan pernah berjanji tak akan ambil apa-apa supplement sebab takut ada side effect.. Tapi janji tinggal janji apabila saya start consume shaklee  pada tahun 2012. Time tu praktikal dan dapat elaun so ada duit sendiri lah kan. Boleh lah beli apa-apa barang untuk diri sendiri kan.. Hehe.. Time tu belum jadi ahli shaklee lagi..



Then kahwin awal 2013 duduk kat rumah ja tak dah buat apa-apa. Husband suruh buat business online then jumpa lah Master Kak Yati di blog dia rahsiavitamin.com dan daftar ahli dan juga upline saya sekarang. Hehe.. TQ, Kak Yati..



OK.. Apa istimewanya shaklee ni??


http://elliestory4health.blogspot.com/2015/11/keistimewaan-shaklee.html

SENTIASA SELAMAT
- Shaklee memulakan dengan sumber semulajadi, ahli-ahli saintis shaklee telah membuat kajian di pelusuk dubia bagi mencari sumber ramuan asli semulajadi.
- Tidak terdapat bahan-bahan yang diharamkan, tiada pewarna, tidak ada sebarang jenis lemak dan tidak mengandungi pemanis atau perisa tiruan.
- Setiap produk shaklee adalah 100% selamat digunakan. TERJAMIN.


SENTIASA BERKESAN

- Shaklee menjamin tahap keberkesanan yang efektif.
- Sebelum sebarang produk shaklee menjadi milik anda, shaklee telah bekerja keras untuk memastikan ianya terbukti dan apa yang shaklee katakan adalah benar.
- US$300 juta telah dilaburkan di dalam kajian, serta pembangunan produk dan ujikaji. 
- 54 pingat emas Olimpik dimenangi oleh para atlit yang diperkasa oleh shaklee.


SENTIASA MESRA ALAM

- Shaklee menjadi peneraju dan contoh dalam memulihara alam sekitar.
- Shaklee merupakan syarikat pertama di dunia yang diiktiraf sebagai Climate Neutral dimana shaklee telah meneutralkan pengeluaran karbon tanpa menjejaskan alam sekitar.
- Shaklee benar-benar bersungguh-sungguh bagi menghasilkan produk semulajadi yang berupaya melindungi bumi kita.

Nak dijadikan cerita, sebelum saya hamil dulu selalu juga ke klinik. Sebab lambat dapat rezeki anak. Selalu pergi klinik swasta je. Then yang bestnya doktor kat klinik tu pun syorkan vitamin shaklee, siap jadi member lagi tau.. Hehe.. Nak tau cerita saya untuk hamil?? Klik kat SINI ye.


Saya ialah Pengedar Sah Shaklee anda di TELIPOK, Pekan Nabalu, Tamparuli, Tuaran, Putera Jaya, Sepanggar dan Indah Permai. Penghantaran produk Shaklee menggunakan kurier ke seluruh Malaysia

Untuk order produk Shaklee, daftar keahlian, atau peluang jana pendapatan dengan Shaklee, hubungi:

SMS/WhatsApp: 016-842 5632
E-mail: mynutrisisihatcantik@gmail.com
Masukkan No. ID Sponsor : 944001 jika daftar keahlian (Express Enrolment) di "Join Now".

Popular posts from this blog

IDEA MENU MAKANAN BAYI 6 HINGGA 12 BULAN

Perut Sering Mengeras Ketika Hamil?

Menu Diet Untuk Ibu Hamil Yang Ada GDM