❀ Selamat Datang | Saya Kate | Shaklee Independent Distributor ID:944001 | Jika inginkan konsultansi berkenaan masalah kesihatan, sila hubungi saya - 010 343 4064 | Nak tanya apa2 pun boleh. Saya akan membantu anda sebaiknya ❀

Thursday, 31 March 2016

Kencing Tidak Lawas? Sengsaranya...

Pernah melalui kencing yang tidak lawas? 
Atau asyik ke tandas tetapi pengaliran air kencing tersekat dan rasa amat sakit? Ini biasanya dikaitkan dengan masalah kencing kotor atau jangkitan kuman pada pundi kencing.

Jika dalam perubatan tradisional, pesakit digalakkan minum air bali, atau minuman rebus bawang Jawa. Walaupun demikian, salah satu produk yang bagus diamalkan ialah Peppermint-Ginger Plus.


Pasti ramai yang tak perasan kehadiran salah satu produk Shaklee yang sangat bagus. Ianya adalah Peppermint Ginger Plus.


http://elliestory4health.blogspot.com/2016/03/masalah-kencing-tidak-lawas.html


Apa kebaikan produk ini?
Paling mudah untuk saya describe mengenai produk ini ialah : Nyaman dan Melegakan
Halia merupakan herba terbaik dalam memelihara saluran penghadaman dan mempunyai ciri-ciri semulajadi yang nyaman dan dapat melegakan senak perut. Pudina pula merupakan herba yang membantu dalam menggalakkan sistem penghadaman secara sihat dengan melegakan dan menyamankan perut.

Shaklee peppermint Ginger Plus mengandungi herba asli pudina, halia, jintan hitam dan jintan manis untuk rasa yang nyaman dan melegakan. Pil-pil juga boleh dihancurkan dan dicampur dengan air panas untuk minuman herba semulajadi.

Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.

Bagi yang mempunyai masalah kencing tak lawas boleh cuba amalkan minuman ini sehari 2-3 kali. Anda pasti tak menyesal kerana ia membantu dalam melawaskan masalah buang air kecil.

Ia boleh ditelan begitu sahaja atau dibancuhkan ke dalam minuman air panas atau teh o.

Credit to : www.anakkuwiraku.com


Jom tengok apa kata mereka yang dah cuba Peppermint Ginger Plus ni..

http://elliestory4health.blogspot.com/2016/03/masalah-kencing-tidak-lawas.html*DISCLAIMER
These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

NEVER TRY, NEVER KNOW..

 https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=ce59ae595b0603be063a5169c69d2243

Saya ialah Pengedar Sah Shaklee anda di TELIPOK, Pekan Nabalu, Tamparuli, Tuaran, Putera Jaya, Sepanggar dan Indah Permai. Penghantaran produk Shaklee menggunakan kurier ke seluruh Malaysia.

Untuk order produk Shaklee, daftar keahlian, atau peluang jana pendapatan dengan Shaklee, 
hubungi:

SMS/WhatsApp: 016-842 5632
E-mail: mynutrisisihatcantik@gmail.com
Masukkan No. ID Sponsor : 944001 jika daftar keahlian (Express Enrolment) di "Join Now".

No comments:

Post a Comment