❀ Selamat Datang | Saya Kate | Shaklee Independent Distributor ID:944001 | Jika inginkan konsultansi berkenaan masalah kesihatan, sila hubungi saya - 010 343 4064 | Nak tanya apa2 pun boleh. Saya akan membantu anda sebaiknya ❀

Tuesday, 8 March 2016

Saya ANTI MLM (Multi-Level Marketing) | Pengalaman Buruk Saya


Master Hajah Salwa Pernah "ANTI MLM".

"Jangan Buka Periuk Andai Nasi Belum Masak, Kerjakan Sesuatu Mengikut Waktu"

Master Hajah Salwa dan Haji Hussien merupakan super upline saya. Saya cicit di level KE-3 beliau.

Pernah satu waktu dahulu terfikir.. .
Sampai bila mahu bertahan?
Mampukah untuk bertahan?
Ada masa depankah jika diteruskan?Namun selepas mendengar kisah dan penceritaan mereka. Ianya sangat-sangat mengujakan.


http://elliestory4health.blogspot.com/2016/03/saya-anti-mlm-multi-level-marketing.html


Kisah seorang guru yang satu waktu dahulu terpaksa keluar bekerja siang malam untuk menguruskan keluarga dan suami yang sedang sakit.

Namun ujian Allah kirimkan sejajar dengan waktu dan kemampuan. 20 tahun mereka bersabar menanam dan kini menuai hasilnya.

Bermula mendaftar sebagai ahli Shaklee selepas Master Haji Hussin pencen dari Tentera Laut pada usia 45tahun. Perkenalan indah yang diaturkan Allah dengan upline beliau Master Dato Haji Roslan Ghazali mengubah dimensi kehidupan hari ini.

Berkat sabar Master Haji Roslan, akhirnya mereka setuju untuk join ahli dengan berfikir "Selepas ni pasti orang ni tak ganggu aku lagi, asyik datang setiap hari. Ianya sangat merimaskan". Mereka rimas diganggu oleh Haji saban hari yang mengajak mereka untuk menjadi sebahagian dari ahli pasukan.

Master Hajah Salwa mempunyai pengalaman buruk dengan MLM sebelum ini sehingga beliau menjadi anti kepada semua bisnes yang berkonsepkan MLM.

Namun berkat sentuhan dan keikhlasan Haji Roslan mahu membantu mereka dan menyebarkan keistimewaan produk Shaklee telah mengubah hidup mereka sekeluarga.

Mereka join ahli pada tahun 1995 dan mencapai gelaran Master Coordinator pada tahun 2013.

Semangat mereka bertahan lama dengan Shaklee memberi kekuatan utk saya. Selama mana saya sendiri yakin dan boleh bertahan untuk terus konsisten berkongsi manfaat dalam dunia Shaklee ini.

Sejauh mana saya sendiri yakin dengan produk dan Syarikat untuk terus bertahan dan menyakinkan lebih ramai orang sehingga berpuluh tahun lamanya.


Berminat nak join kami? Klik join now di bawah.


Saya ialah Pengedar Sah Shaklee anda di TELIPOK, Pekan Nabalu, Tamparuli, Tuaran, Putera Jaya, Sepanggar dan Indah Permai. Penghantaran produk Shaklee menggunakan kurier ke seluruh Malaysia

Untuk order produk Shaklee, daftar keahlian, atau peluang jana pendapatan dengan Shaklee,
hubungi:

SMS/WhatsApp: 016-842 5632
E-mail: mynutrisisihatcantik@gmail.com
Masukkan No. ID Sponsor : 944001 jika daftar keahlian (Express Enrolment) di "Join Now".

No comments:

Post a Comment