GABUNGAN MANTAP ESP DAN VITAMIN SHAKLEE

http://elliestory4health.blogspot.com/2016/09/Set-Bajet-ESP.html

Gabungan Mantap Esp Dan Vitamin Shaklee | Salam Jumaat Semua. Promosi ESP masih berjalan sehingga hujung bulan ini. Mari dapatkan sementara masih ada promosi. Jangan lepaskan peluang istimewa pomosi ESP ini yang jarang ditawarkan oleh Shaklee. Untuk pengetahuan anda, tarikh tamat tempoh bagi ESP ni 2018. Amat berbaloi membelinya untuk anda membuat stok sendiri.

Anda boleh pilih mana-mana pilihan gabungan ESP bersama vitamin lain yang berkenan di hati untuk lebih jimat! Bersama tingkatkan taraf kesihatan diri & keluarga ('',)
http://elliestory4health.blogspot.com/2016/09/Set-Bajet-ESP.html
 
 ESP + VITA E COMPLEX 
✔ Gabungan ini merupakan gabungan yang paling laris. 
✔ Jimat dan tahan sehingga 4 bulan tauu ! memang terbaik.
✔ ESP dan vitamin E membantu menaikkan seri muka dan kulit akan cantik TANPA MAKE UP!

 ESP + GLA COMPLEX

✔ Set paling basic pada yang ikhtiar untuk hamil.
✔ Memang terbaik, tetapi untuk peluang lebih baik untuk hamil disarankan ambil full set, inysallah 70% PELUANG UNTUK ANDA HAMIL.

 ESP + ALFAFA COMPLEX

 MILK BOOSTER untuk ibu yang menyusukan bayi.
 Menganjalkan payudara anda kembali selepas bersalin .
✔ Pengambilan yang berterusan membuatkan bayi anda kenyang sentiasa dan kulit anda dan bayi pun sama cantik dan gebu, suami pun bertambah sayanggg..

 ESP + LECITTHIN

✔ Mahu bentuk badan menjadi slim lepas bersalin? 
 Menurunkan berat badan dan susu ibu pun tak terjejas.
✔ Bukan saja utk ibu menyusu, semua golongan yang berhasrat mahu turunkan berat badan pun blh ambil set ini. 
✔ Kebaikan Lecithin Shaklee - sebagai pemecah lemak dan ianya sesuai untuk ibu menyusu. 

* Amaran kepada ibu menyusu jangan sembarangan makan produk kuruskan badan, nanti ibu tak kurus, anak yang kurus dan kadang-kadang kita tak tahu pun kesan sampingan produk pelansingan di pasaran untuk jangka masa panjang. 
 
GABUNGAN MANTAP ESP DAN VITAMIN SHAKLEE

 ESP + OMEGA GUARD
✔ Gabungan ini mampu mengurangkan risiko keguguran.
✔ Mengurangkan risiko bayi pra matang.
 Meningkatkan perkembangan otak baby sejak dalam perut ibu lagi. 

* Insyallah perkembangan anak akan normal dan jarang dijangkiti penyakit jika mengamalkan set ini.

* Jangan tak percaya, gabungan ni boleh kuruskan badan dengan cepat. Jika berhajat nak kurus dengan cepat boleh dapatkan set ini, yang belum berkahwin pun boleh mencuba. 

 ESP + ZINC COMPLEX
✔ Gabungan ini sememangnya sesuai untuk ibu -ibu yang rambutnya gugur selepas bersalin.
 Mempercepatkan penyembuhan luka bersalin / pembedahan.

ESP + OSTEMATRIX 
✔ Memang terbaik kepada ibu - ibu yang sedang hamil, sudah bersalin, berpantang, menyusu kan bayi.
✔ Set ini membekalkan keperluan kalsium yang berkali kali ganda dari susu biasa.
✔ Memang terbaik untuk kurangkan peratus anak anda kena jaundis.

 ESP + PERFOMANCE DRINK
✔ Gabungan ini sesuai utk anda yang aktif bersukan,dan bekerja hingga lewat malam.
✔ Gabungan ini memberikan tenaga dan mengenyangkan perut sepanjang masa.
✔ Sesuai bagi yang mengalami gastrik dan gout.

http://elliestory4health.blogspot.com/2016/09/Set-Bajet-ESP.html

Macam-macam ada kan.. So, tunggu apa lagi dapatkan dari kami sekarang!!!
Pasti tak menyesal.. Suplement yang berkualiti tinggi dan dijamin selamat!!! 


Anda boleh terus mendapatkan rangkaian Produk Shaklee di butang eSell di bawah (klik). Pastikan produk yang betul sebelum membuat pembayaran, dan anda boleh uncheck mana yang tidak berkenaan. Kemudian sila hubungi kami untuk mendapatkan cara penggunaan atau pemakanan  eksklusif setelah pembelian dibuat.

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=b440cc1f36911a5256b3dc30a1d599ba

*DISCLAIMER
These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Saya ialah Pengedar Sah Shaklee anda di TELIPOK, Pekan Nabalu, Tamparuli, Tuaran, Putera Jaya, Sepanggar dan Indah Permai. Penghantaran produk Shaklee menggunakan kurier ke seluruh Malaysia

Untuk order produk Shaklee, daftar keahlian, atau peluang jana pendapatan dengan Shaklee, 
hubungi:

SMS/WhatsApp: 016-852 5632 (Kate Ginting)
E-mail: mynutrisisihatcantik@gmail.com
Masukkan No. ID Sponsor : 944001 jika daftar keahlian (Express Enrolment) di "Join Now".

Popular posts from this blog

Menu Diet Untuk Ibu Hamil Yang Ada GDM

Apa Kata Doktor: Epidural Punca Sakit belakang Selepas Bersalin