❀ Selamat Datang | Saya Kate | Shaklee Independent Distributor ID:944001 | Jika inginkan konsultansi berkenaan masalah kesihatan, sila hubungi saya - 010 343 4064 | Nak tanya apa2 pun boleh. Saya akan membantu anda sebaiknya ❀

Thursday, 6 October 2016

Testimoni Omega Guard dan Kolestrol

"Hospital for review, blood test & all pakej. Syukur.. mendapat arahan doktor utk berhanti makan ubat 'Kolestrol' yg saya telan sekian lama. Now, semua bacaan sdh normal dan kena suru jaga makan ja. Klu bilang jaga pemakanan.. memg susah, tapi saya telah amalkan produk shaklee - Omega Guard - baru sebotol. I'm very sure..."

Tak sampai sebulan dah nampak kesan Omega Guard ni sama customer..

Customer ni setiap bulan akan review di hospital kerana tekanan darah tinggi dan juga kolestrol. Awal bulan dia ada order Omega dan see doktor dah suruh dia berhenti makan ubat kolestrol. Dan bacaan dah normal disebabkan oleh Omega Guard. Customer sangat yakin bacaan normal sebab Omega Guard. Sebab susah juga kalau nak jaga pemakanan ja kan. Saya sendiri pun susah mau kawal pemakanan saya. Heee..

http://elliestory4health.blogspot.com/2016/10/testimoni-omega-guard-dan-kolestrol.html

Antara Manfaat Omega Guard Shaklee:
 Membantu mengekalkan tekanan darah normal
 Merendahkan kolestrol
 Menghindar pembekuan darah di dalam badan
 Membantu mengekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL
 Membantu mengurangkan risiko penyakit jantung

Anda boleh terus mendapatkan rangkaian Produk Shaklee di butang eSell di bawah (klik). Pastikan produk yang betul sebelum membuat pembayaran, dan anda boleh uncheck mana yang tidak berkenaan. Kemudian sila hubungi kami untuk mendapatkan cara penggunaan atau pemakanan  eksklusif setelah pembelian dibuat.

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=b440cc1f36911a5256b3dc30a1d599ba
         
*DISCLAIMER
These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Saya ialah Pengedar Sah Shaklee anda di TELIPOK, Pekan Nabalu, Tamparuli, Tuaran, Putera Jaya, Sepanggar dan Indah Permai. Penghantaran produk Shaklee menggunakan kurier ke seluruh Malaysia

Untuk order produk Shaklee, daftar keahlian, atau peluang jana pendapatan dengan Shaklee, hubungi:

SMS/WhatsApp: 016-852 5632 (Kate Ginting)
E-mail: mynutrisisihatcantik@gmail.com
Masukkan No. ID Sponsor : 944001 jika daftar keahlian (Express Enrolment) di "Join Now".

No comments:

Post a Comment