KUPILIH DIA SEBAGAI SUMBER INCOMEKU

Kupilih Dia Sebagai Sumber Incomeku | Hai.. Untuk entry Kali ini, saya nak berkongsi sikit pasal potensi bonus dalam business Shaklee.

Saya tahu korang di luar sana pasti ramai yang tengah pening dan tercari-cari sumber pendapatan kan. Tak kira sumber pendapatan pertama ke, sampingan ke ataupun part time.

Tapi sebelum korang nak terlibat dengan sumber pendapatan ni, korang kena hati-hati dengan hati tau. Ada orang dia nak untung cepat ja tapi tak mau kerja keras. Sebab tu lah ramai yang terjebak dengan Skim Cepat kaya kan..

Tak boleh lah macam tu. Kalau nak income gemuk, kita kenalah berusaha. Rasanya memang tak ada lah business kat dunia ni yang kita goyang-goyang kaki terus dapat duit banyak. Kalau ada pun, mungkin tak tahan lama kot. Dalam dua tiga bulan dah lingkup. Rugi ja banyak kan. 



Rasanya, ni first time saya share potensi bonus dalam business Shaklee selama 3 tahun berkecimpung dalam dunia business penuh pahit manis ni.

http://elliestory4health.blogspot.com/2016/11/kupilih-dia-sebagai-sumber-incomeku.html

Angka-angka di dalam poster ni adalah potensi yang anda boleh capai mengikut rank. Namun, jumlah tu boleh jadi juga lebih tinggi dari yang sebenarnya. Boleh jadi juga lebih rendah kalau korang main-main, tak buat betul-betul kan.

Tapi selalunya lebih tinggi lah sebab kita ada banyak lagi tip untuk memaksimakan income kita dengan Shaklee. Nak tau tips kenalah join Family RV Team @ #KamiDutaShaklee dulu ya. Team ni Master Yati Hanapi yang handle. 😁

Bayangkan, dengan modal serendah rm68.90 anda berpotensi untuk mendapatkan pulangan yang berganda-ganda. Banyak kali saya cakap, tak perlu pun nak buat pinjaman kat bank untuk mulakan business ni. Mulakan dari apa yang ada di tanganmu. Macam saya mula-muka join dulu. Saya tak guna modal pun. Tak payah simpan stock pun.

Risiko untuk rugi? Hmm.. musykil kejap belah mana yang rugi tu? Kalau risiko untuk untung berlipat-lipat tu memang terbukti ramai yang dah terkena.

Takut? Malu tak tahu nak mulakan business? Normallah tu. Semua orang pun sama. Saya pun sama dulu.

Dulu-dulu pelan-pelan kayuh, sekarang kalau korang yang baru nak join semua pun happy sebab join ja dah ada support group yang bantu dan sediakan banyak ilmu. So tak payah risau sangat. Yang penting attitude diri sendiri nak berjaya.

Kalau ada yang teringin nak jadi salah seorang business partner saya, boleh ja. Contact saya anytime.

ATAU


Daftar online sebagai ahli Shaklee di sini(Klik). 100% secured.

Anda boleh terus mendapatkan rangkaian Produk Shaklee di butang eSell di bawah (klik). Pastikan produk yang betul sebelum membuat pembayaran, dan anda boleh uncheck mana yang tidak berkenaan. Kemudian sila hubungi kami untuk mendapatkan cara penggunaan atau pemakanan  eksklusif setelah pembelian dibuat.

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=b440cc1f36911a5256b3dc30a1d599ba

*DISCLAIMER
These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Saya ialah Pengedar Sah Shaklee anda di TELIPOK, Pekan Nabalu, Tamparuli, Tuaran, Putera Jaya, Sepanggar dan Indah Permai. Penghantaran produk Shaklee menggunakan kurier ke seluruh Malaysia

Untuk order produk Shaklee, daftar keahlian, atau peluang jana pendapatan dengan Shaklee,
hubungi:

SMS/WhatsApp: 016-842 5632
E-mail: mynutrisisihatcantik@gmail.com
Masukkan No. ID Sponsor : 944001 jika daftar keahlian (Express Enrolment) di "Join Now".


Popular posts from this blog

IDEA MENU MAKANAN BAYI 6 HINGGA 12 BULAN

Perut Sering Mengeras Ketika Hamil?

Menu Diet Untuk Ibu Hamil Yang Ada GDM