PROMOSI SHAKLEE NOVEMBER 2016

Promosi Shaklee November 2016 | Rupanya, tidak lama lagi kita akan ke penghujung tahun kan? Bulan ni dah bulan November. Tentu ada yang tertanya-tanya bulan ni apa promosi shaklee kan?

Berita baik untuk bulan ni, banyak Promosi Shaklee November 2016 yang menarik kali ini.

Jom kita tengok apakah dia Promosi Shaklee November 2016 ni.

Promosi Shaklee November 2016


http://elliestory4health.blogspot.com/2016/11/promosi-shaklee-november-2016.html

Haah, ini lah Promosi Shaklee November 2016 kali ni. Banyak kan. Jom kita tengok detail setiap vitamin ni.


1. Nutriferon


http://elliestory4health.blogspot.com/2016/11/promosi-shaklee-november-2016.html

‍‌‌‌‌‌‌‌NUTRIFERON merupakan PERISAI TUBUH kita untuk MELAWAN PENYAKIT‌‌. Ia sebagai pengganti PANADOL & UBAT TAHAN SAKIT dari sumber semulajadi.‍‌‌‌‌‌‍‌‌‍‌‌‌

NUTRIFERON bertindak "MENGEJUTKAN" ASKAR-ASKAR ANTIBODI di dalam tubuh manusia untuk bekerja sekiranya terdapat jangkitan dan serangan VIRUS @ BAKTERIA dari luar. Yang bestnya Nutriferon ni ialah boleh diambil seawal usia setahun hingga dewasa. Sesiapa boleh ambil Nutriferon ini terutama mereka yang selesema, batuk, demam, semput, asthma, migrain, senggugut, eczema, kanser. orang tua yang dah uzur pun boleh ambil. Dan untuk bayi bawah setahun yang breasfeeding, ibu digalakkan ambil utnuk bantu kuatkan imun baby.
 

2. Alfalfa Complex

http://elliestory4health.blogspot.com/2016/11/promosi-shaklee-november-2016.html


Alfalfa ni digelar "Raja Tumbuhan" kerana mengandungi vitamin dan mineral yang tinggi dan diamalkan sejak zaman berzaman sebagai agen detoks, penggalak susu (Milk Booster), anti radang yang melegakan alahan , gout, dan antikulat bagi mereka yang mengalami masalah keputihan serta banyak lagi manfaat untuk kesihatan badan kita.

Promosi Shaklee November 2016

3. Lecithin


http://elliestory4health.blogspot.com/2016/11/promosi-shaklee-november-2016.html


Lecithin merupakan agen pengemulsi semulajadi. Ramai pengguna dan pengedar shaklee amalkan Lecithin ni untuk bantu dapatkan berat badan ideal, tingkatkan kecerdasan dan fungsi otak, melegakan sembelit serta bantu masalah liang susu tersumbat di kalangan ibu yang masih susukan anak.

4. Vita-Lea for Children


http://elliestory4health.blogspot.com/2016/11/promosi-shaklee-november-2016.html


Multivitamin lengkap dengan semua multivitamin dan multimineral untuk tumbesaran kanak-kanak. Vita-Lea ni berperisa manis anggur yang boleh dikunyah dan sesuai diberikan kepada kanak-kanak bagi memenuhi keperluan nutrisi harian mereka. 

Dan yang menariknya Vita-Lea for Children ni, ia mengandungi Xylitol untuk cegah kaviti gigi kanak-kanak.



Jadi, tunggu apa lagi, cepat-cepat hubungi saya untuk dapatkan Promosi Shaklee November 2016 ni ya. Yang nak join kami untuk jana side-incime dengan shaklee pun sangat dialu-alukan. Jangan lepaskan peluang ini!! 

Anda boleh terus mendapatkan rangkaian Produk Shaklee di butang eSell di bawah (klik). Pastikan produk yang betul sebelum membuat pembayaran, dan anda boleh uncheck mana yang tidak berkenaan. Kemudian sila hubungi kami untuk mendapatkan cara penggunaan atau pemakanan  eksklusif setelah pembelian dibuat.

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=b440cc1f36911a5256b3dc30a1d599ba

*DISCLAIMER
These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Saya ialah Pengedar Sah Shaklee anda di TELIPOK, Pekan Nabalu, Tamparuli, Tuaran, Putera Jaya, Sepanggar dan Indah Permai. Penghantaran produk Shaklee menggunakan kurier ke seluruh Malaysia

Untuk order produk Shaklee, daftar keahlian, atau peluang jana pendapatan dengan Shaklee, hubungi:

SMS/WhatsApp: 016-842 5632
E-mail: mynutrisisihatcantik@gmail.com
Masukkan No. ID Sponsor : 944001 jika daftar keahlian (Express Enrolment) di "Join Now".
Beli online Set KolesterolShaklee di sini (Klik). 100% secured. Anda boleh terus mendapatkan rangkaian Produk Shaklee di butang eSell di bawah (klik). Pastikan produk yang betul sebelum membuat pembayaran, dan anda boleh uncheck mana yang tidak berkenaan. Kemudian sila hubungi kami untuk mendapatkan cara penggunaan atau pemakanan eksklusif setelah pembelian dibuat. https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=b440cc1f36911a5256b3dc30a1d599ba *DISCLAIMER These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. Saya ialah Pengedar Sah Shaklee anda di TELIPOK, Pekan Nabalu, Tamparuli, Tuaran, Putera Jaya, Sepanggar dan Indah Permai. Penghantaran produk Shaklee menggunakan kurier ke seluruh Malaysia. Untuk order produk Shaklee, daftar keahlian, atau peluang jana pendapatan dengan Shaklee, hubungi: ✆ SMS/WhatsApp: 016-852 5632 (Kate Ginting) ✉ E-mail: mynutrisisihatcantik@gmail.com ✍ Masukkan No. ID Sponsor : 944001 jika daftar keahlian (Express Enrolment) di "Join Now".

Today Deal $50 Off : https://goo.gl/efW8Ef

Popular posts from this blog

IDEA MENU MAKANAN BAYI 6 HINGGA 12 BULAN

Perut Sering Mengeras Ketika Hamil?

Menu Diet Untuk Ibu Hamil Yang Ada GDM