Shaklee Landmark Study

Shaklee Landmark Study | Landmark Study inilah yang membezakan suplemen Shaklee berbanding dengan suplemen lain di pasaran. 

http://elliestory4health.blogspot.com/2016/11/shaklee-landmark-study.html

Ramai yang cakap, "Alaa semua suplemen SAMA je. Semua cakap dia punya produk bagus."

Setakat ini, Shaklee ialah satu-satunya syarikat suplemen di dalam dunia yang berani ambil langkah buat "Landmark Study" ni, sebab kajian ini sebenarnya ala-ala buka pekung di dada. Kajian ini dilakukan oleh third party. Jadi, keputusan ujian samada BAIK atau BURUK, akan tetap di publish kepada umum.


Jadi, janganlah risau makan suplemen Shaklee dalam jangka masa panjang.  


http://elliestory4health.blogspot.com/2016/11/shaklee-landmark-study.html


Di sini saya nak kongsi kenapa saya jatuh cinta dengan Shaklee dan bukan jenama lain.

1. Shaklee diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia. Maklumat ini tertera pada setiap botol produk. 

Shaklee Landmark Study

• Sangat sesuailah untuk saya yang cerewet memilih ubat atau jenama produk untuk digunakan oleh seisi keluarga. 

2. Produk Shaklee adalah mesra alam dan mudah diuraikan.

• Tak dapat disangkal lagi. Ianya sangat-sangat terbukti dan berinkesan yang luar biasa.

3. Shaklee diperbuat dari bahan-bahan semulajadi dan diproses secara semulajadi. Dan bukan vitamin sintetik.
• Ini tak perlu diperdebatkan lagi. Banyak test yang telah dilakukan dihadapan mata dan ianya sangat-sangat menakjubkan. Doktor pun tak tolak bila saya kata saya hanya ambil Shaklee sepanjang mengandung dan tidak mahu ambil ubat hospital. 

4. Status halal Shaklee disahkan oleh badan islamik di US, iaitu ISA (Islamic Services of America) yang merupakan badan yang disahkan JAKIM dan lebih strict daripada JAKIM sendiri.

• Bagi yang dah pernah ke luar negara atau menetap di luar negara akan tahu bagaimana telusnya mereka memberikan pensijilan halal pada satu-satu produk.

6. Shaklee sangat menjaga standard kualiti produk. 

Shaklee Landmark Study

Sebagai contoh, polisi Shaklee lebih ketat dari US Food and Drugs Administration (FDA). Walaupun Shaklee adalah produk suplemen tetapi ia mengikuti garis panduan FDA,  bukan sekadar garis panduan dari Dietary Supplement Health and Education Act of 1994 (DSHEA). 

DSHEA tidak memerlukan ujian klinikal tapi Shaklee melakukan ujian klinikal ke atas setiap bahan yang digunakan untuk memastikan tahap keselamatan, keberkesanan dan pemantauannya terhadap alam sekitar. 

Diiktiraf oleh jurnal-jurnal yang melakukan ujian terhadap produk-produk kesihatan seluruh dunia.

• Sangat setuju dengan kenyataan ini. Bila dahulu berbulan lamanya produk seperti herb lax, Vitamin C terputus belalan habya kerana Shaklee mahu paatikan raw material yang digunakan betul-betul memenuhi puawaian mereka.

Jadi, apa yang boleh saya simpulkan secara peribadi, adalah sangat-sangat berbaloi untuk kita menjaga kesihatan dengan Shaklee.

Jom share dengan orang-orang yang anda sayang. 

Berminat dengan produk Shaklee?

Anda boleh terus mendapatkan rangkaian Produk Shaklee di butang eSell di bawah (klik). Pastikan produk yang betul sebelum membuat pembayaran, dan anda boleh uncheck mana yang tidak berkenaan. Kemudian sila hubungi kami untuk mendapatkan cara penggunaan atau pemakanan  eksklusif setelah pembelian dibuat.

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=b440cc1f36911a5256b3dc30a1d599ba

*DISCLAIMER
These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Saya ialah Pengedar Sah Shaklee anda di TELIPOK, Pekan Nabalu, Tamparuli, Tuaran, Putera Jaya, Sepanggar dan Indah Permai. Penghantaran produk Shaklee menggunakan kurier ke seluruh Malaysia
Untuk order produk Shaklee, daftar keahlian, atau peluang jana pendapatan dengan Shaklee,
hubungi:

SMS/WhatsApp: 016-852 5632
E-mail: mynutrisisihatcantik@gmail.com
Masukkan No. ID Sponsor : 944001 jika daftar keahlian (Express Enrolment) di "Join Now"

Popular posts from this blog

IDEA MENU MAKANAN BAYI 6 HINGGA 12 BULAN

Perut Sering Mengeras Ketika Hamil?

Menu Diet Untuk Ibu Hamil Yang Ada GDM