Testimoni: Berjaya Hamil Selepas 3 Tahun

Testimoni: Berjaya Hamil Selepas 3 Tahun | Hai semua. Lamanya tak update blog kan. Ok.. memandangkan bulan ni ada promosi Vivix, so saya nak kongsi satu testimoni dari member ni. Beliau ni dah hampir 3 tahun mencuba untuk hamil. 

Jom Kita baca pengalaman Nana Macarona:

http://elliestory4health.blogspot.com/2017/01/testimoni-berjaya-hamil-selepas-3-tahun.html

PENGALAMAN TTC (TRY TO CONCEIVE) YANG AKHIRNYA BERJAYA HAMIL ALHAMDULILLAH 😊

"Kalau Januari 2016 Nana sedang menanti saat untuk melahirkan Adra Aurelia, sebenarnya Januari 2015 adalah satu detik permulaan nana mula rasa nak usaha sungguh-sungguh dapat anak.

Untuk yang belum tahu, Nana pernah TTC almost 3 tahun sebelum Nana tahu nana hamil 4 minggu.

Dalam tempoh 3 tahun tu, jangan cakap lah emosi tu macam mana kan.

Tipu lah kalau tak stress. Tipu lah kalau tak down.

Setiap kali dapat khabar berita kawan-kawan atau saudara mara pregnant, mula lah rasa macam nak jadi siput. Sorokkan diri dalam-dalam kat dalam cengkerang supaya tak perlu jumpa orang. Supaya tak perlu nak cover-cover takde rasa apa-apa depan orang.

Tapi sebenarnya, dalam pada Nana dok down tak dapat anak, Nana akui sebenarnya Nana sendiri tak cukup all out dalam berusaha.

Bila tak bersungguh, macam mana Allah nak bagi kan?

Turning point Nana untuk sungguh2 dapat anak bermula bila ada seorang kenalan Nana yang agak rapat, cakap pada Nana.

"Nana jangan rasa selesa bila orang cakap dekat Nana, Ala takpe Nana. Rileks laa. Nana muda lagi. Enjoy dulu. Sebab akak dulu pun masa tengah TTC, bila orang cakap macam tu akak rileks. Akak tak usaha sangat tak stress sangat. Tahu-tahu 7 tahun akak tak ada anak.."

Bila dengar sharing kawan merangkap EX TTC tu Nana mula lah cemas.

Betul jugak, kadang-kadang orang cakap tu sebab nak sedapkan hati kita. Tapi kalau kita sendiri selesa taknak berusaha, macam mana Allah nak beri dekat kita?

Start JANUARI 2015, nana still ingat lagi. Masa tu PROMO VIVIX..

Nana tanam niat dalam hati,

"This time aku wajib consume semua supplement sungguh-sungguh especially VIVIX.."

Nana mula ambil Vivix dengan dose yang SPECIAL..

Beberapa bulan nana ikhtiar, dengan izin Allah, Nana disahkan hamil pada bulan APRIL 2016 :')

Masa tu rasa macam tak percaya. Nana ingatkan yang Nana dah tak ada peluang nak hamil.

Ya la kan, selama ni usaha jugak. Tapi mungkin belum cukup usaha..

Bila sungguh2 all out, rupanya masa tu lah Allah nak beri.

Nana yakin, andai digerakkan oleh Allah di hati kita niat hendak BERUSAHA, InshaAllah itu petanda Allah tahu kita dah BERSEDIA dan masa tu lah Allah akan beri kepada kita.. 😊

Sekarang AA dah nak masuk setahun dah lagi beberapa hari. Semakin bijak dan cheeky dah sekarang. Hehe.. Penghibur hati mami dengan papa selalu 😘

Dan Nana bersyukur, asbab ikhtiar dengan Vivix, Nana berjaya dapat zuriat yang Nana tunggu2 Alhamdulillah.." - Puan Nana Macarona


Testimoni: Berjaya Hamil Selepas 3 Tahun

Haah.. kan kalau usaha sungguh-sungguh, pasti berhasil.

Bukan Puan Nana ja berjaya hamil lepas consume vivix ni. Ramai lagi customer yang berjaya hamil lepas consume Vivix secara konsisten.

Berapa lama masa yang diambil tu tak jadi masalah.. Yang penting, pengambilan Vivix yang konsisten sangat membantu untuk memulihkan sel-sel dalam badan kita yang rosak.

Dalam masa yang sama, bila sel kita sihat, organ peranakkan akan turut sihat dan persenyawaan akan terjadi dengan lebih mudah dengan izin Allah..

Untuk korang yang sedang TTC dan berhajat nak ikhtiar dengan VIVIX, nasihat saya sila grab promosi bulan ni..

Mudah mudahan, lagi beberapa bulan anda pula yang bakal dapat khabar gembira sama macam Puan Nana.. 


Nak grab PROMOSI VIVIX bulan ni??

Klik SINI untuk dapatkan harga PROMOSI.

Banyak jimat tau kalau beli bulan ni.
Beli 2 botol korang dapat:
* FREE MEMBERSHIP
* FREE POSTAGE
* CASH BONUS BULAN DEPAN
* BERPELUANG BUAT BUSINESS BERSAMA KAMI  


*DISCLAIMER
These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Saya ialah Pengedar Sah Shaklee anda di TELIPOK, Pekan Nabalu, Tamparuli, Tuaran, Putera Jaya, Sepanggar dan Indah Permai. Penghantaran produk Shaklee menggunakan kurier ke seluruh Malaysia

Untuk order produk Shaklee, daftar keahlian, atau peluang jana pendapatan dengan Shaklee, 
hubungi:

SMS/WhatsApp: 016-842 5632 (Kate Ginting) 
E-mail: mynutrisisihatcantik@gmail.com 
Masukkan No. ID Sponsor : 944001 jika daftar keahlian (Express Enrolment) di "Join Now".

Popular posts from this blog

IDEA MENU MAKANAN BAYI 6 HINGGA 12 BULAN

Perut Sering Mengeras Ketika Hamil?

Menu Diet Untuk Ibu Hamil Yang Ada GDM