❀ Selamat Datang | Saya Kate | Shaklee Independent Distributor ID:944001 | Jika inginkan konsultansi berkenaan masalah kesihatan, sila hubungi saya - 010 343 4064 | Nak tanya apa2 pun boleh. Saya akan membantu anda sebaiknya ❀

Saturday, 29 April 2017

Lokasi Shaklee Branch Kota Kinabalu Sabah

Lokasi Shaklee Branch Kota Kinabalu Sabah | Mesti anda tertanya-tanya adakah Shaklee branch di Sabah? Eh, ada bah. Siapa cakap tidak ada. Hehe.. Entry saya hari ini khas untuk anda yang tidak tahu dan belum pernah ke Shaklee Branch Kota Kinabalu.
 
Kali pertama saya ke branch dulu pun pening-pening juga mencari kedudukkan sebenar Shaklee branch. Syukur lah husband tau jalan ni tempat, so senang sikit mau cari. Lagipun senang ja cari, sebab dekat jalan utama juga. Senang nampak juga.

Lokasi Shaklee Branch Kota Kinabalu Sabah

Jika anda dari inanam atau Kolombong, jalan terus ke jalan lintas yang menuju ke City Mall. Kemudian selepas jumpa bangunan Angkatan Hebat Motor Sdn Bhd di sebelah kiri, ada traffic light. Masuk simpang pertama lepas traffic light dan anda akan nampak bangunan dan signboard  Shaklee branch.

 http://www.kateginting.com/2017/04/lokasi-shaklee-branch-kota-kinabalu-sabah.html

Kalau anda bergerak dari bandar Kota Kinabalu, mula-mula cari jalan ke City Mall. Citymall ni ramai orang tau kan? So kalau dari Kota Kinabalu, bangunan City Mall ni berada di sebelah kiri anda. Jalan lurus and sila standby ambil lorong kanan Kerana anda perlu membuat pusingan U-Turn untuk ke Shaklee Branch.


Sila alert dengan simpang U-Turn dan ambil simpang U-Turn yang kedua. Anda akan nampak dari seberang jalan bangunan dan signboard Shaklee branch.

http://www.kateginting.com/2017/04/lokasi-shaklee-branch-kota-kinabalu-sabah.html

Di bawah ada Fook Yuen Cafe. Shaklee branch Kota Kinabalu berada di tingkat 4. Kena naik lift atau pun naik ikut tangga pun boleh. Hehehe.. ;)

http://www.kateginting.com/2017/04/lokasi-shaklee-branch-kota-kinabalu-sabah.html

Saya harap info ini dapat membantu untuk anda berurusan dengan Shaklee Branch Kota Kinabalu.

Alamat Branch Shaklee adalah sperti di bawah :
Lot 4.1, Neutron Point, 
Lorong Poin Neutron,
Jalan Lintas Khidmat,
88300 Kota Kinabalu,
Sabah.

No. Telefon: 6088-393 848
No. Fax: 6088-393 851

Saya adalah Pengedar Sah Shaklee yang aktif di kawasan Telipok, Tuaran, Putera Jaya, Sepanggar, Indah Permai, Menggatal, Pekan Nabalu, dan Tamparuli, Sabah. Bagi sesiapa yang mahu ke Shaklee Branch Kota Kinabalu dan ada masalah tidak jumpa jalan ke Shaklee branch, boleh call atau WhatsApp saya terus ke nombor 016-84205632 atau call nombor telefon Shaklee branch Kota Kinabalu Sabah seperti nombor di atas Jangan malu-malu tanya. ;)

Untuk order produk Shaklee, daftar keahlian, atau peluang jana pendapatan dengan Shaklee, 

hubungi:SMS/WhatsApp: 016-842 5632 (Kate Ginting) 

E-mail: nscvitashoppe@gmail.com 

Masukkan No. ID Sponsor : 944001 jika daftar keahlian (Express Enrolment) di "Join Now".

No comments:

Post a Comment