❀ Selamat Datang | Saya Kate | Shaklee Independent Distributor ID:944001 | Jika inginkan konsultansi berkenaan masalah kesihatan, sila hubungi saya - 010 343 4064 | Nak tanya apa2 pun boleh. Saya akan membantu anda sebaiknya ❀

Saturday, 13 May 2017

Doktor Sahkan Kanser Ovari Clear

Doktor Sahkan Kanser Ovari Clear | Sememangnya, agak sukar untuk mengesan gejala-gejala awal Kanser Ovari meskipun pemeriksaan telah dilakukan.

http://www.kateginting.com/2017/05/doktor-sahkan-kanser-ovari-clear.html

Sehingga kini, banyak kajian telah dilakukan dan rata-rata hasil kajian mendapati penyakit membunuh ini akan menyerang wanita yang berusia 30 hingga 40 tahun atau mungkin lebih muda dari itu.


Oleh itu adalah amat penting untuk membuat pemeriksaan berskala serta memerhatikan perubahan yang dialami tubuh.


Feedback pengguna Vivix:

"Leya kanser ovari. Selepas 2nd line kimo leya ambil vivix. Leya dibuang semua peranakan. Jadi doktor cakap badan leya akan jadi orang tua2 sebab tak datang period. Memang leya sakit lutut, sakit pinggang, susah tidur, sakit tempat operation, kebas kaki tangan sampai ke muka dan yang paling tak tahan panas badan sampai tak boleh buat apa. Asyik mandi ja.. Lepas leya ambil vivix alhamdulillah dengan izin Allah serasi dengan badan leya. Seminggu leya rasa makin kurang lenguh2 badan, tapak kaki leya leya tak rasa menyusuk2 lagi. Bab solat happy sangat sebab boleh berdiri sebab kadang2 leya terpaksa solat duduk sebab leya tak mampu nak pijak lantai sekali pun. Sekarang leya makin aktif.."

Bagaimana Vivix boleh membantu?

http://www.kateginting.com/2017/05/doktor-sahkan-kanser-ovari-clear.html

Resveratoral telah dibuktikan efektif melawan pelbagai jenis kanser, tidak kira pada peringkat mencegah ataupun untuk rawatan.  Resveratrol mempunyai kebolehan menghentikan kanser dimana berkait rapat dengan kemampuannya membezakan sel kanser dari sel sihat.

Semasa menjalani kimoterapi, ubat tersebut bukan sahaja menyerang sel kanser malah sel sihat pun akan terlibat sama. 

Ianya berbeza dengan resveratrol yang terkandung dalam vivix dimana ia tidak merosakkan sel sihat tetapi melindungi sel sihat dan pada masa yang sama mematikan sel kanser.
Kebolehan resveratrol yang terkenal termasuk kemampuan menghilangkan radikal bebas. mengaktifkan atau menyahaktifkan enzim penting, gen, hormon dan kimia tubuh. Kajian menunjukkan resverotrol memberi kesan yang ketara kepada kanser yang berkaitan dengan gen.

Selain daripada itu, resveratrol juga mengaktifkan gen penumpas kanser dan gen yang menyahtoksikkan bahan kimia dalam badan.  Ia juga mampu menahan gen yang membolehkan sel kanser berhubung antara satu sama lain.

Beli online VivixShaklee di sini (Klik). 100% secured.

Anda boleh terus mendapatkan rangkaian Produk Shaklee di butang eSell di bawah (klik). Pastikan produk yang betul sebelum membuat pembayaran, dan anda boleh uncheck mana yang tidak berkenaan. Kemudian sila hubungi kami untuk mendapatkan cara penggunaan atau pemakanan  eksklusif setelah pembelian dibuat.

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=b440cc1f36911a5256b3dc30a1d599ba

     
*DISCLAIMER
These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Saya ialah Pengedar Sah Shaklee anda di TELIPOK, Pekan Nabalu, Tamparuli, Tuaran, Putera Jaya, Sepanggar dan Indah Permai. Penghantaran produk Shaklee menggunakan kurier ke seluruh Malaysia

Untuk order produk Shaklee, daftar keahlian, atau peluang jana pendapatan dengan Shaklee, 
hubungi:

SMS/WhatsApp: 016-852 5632 (Kate Ginting) 

E-mail: nscvitashoppe@gmail.com 
Masukkan No. ID Sponsor : 944001 jika daftar keahlian (Express Enrolment) di "Join Now".

No comments:

Post a Comment