PROMOSI SHAKLEE MEI 2017 - EKSKLUSIF


http://www.kateginting.com/2017/05/promosi-shaklee-mei-2017-eksklusif.html


PROMOSI SHAKLEE MEI 2017 - EKSKLUSIF | Tentu ada yang tertanya-tanya bulan ni apa promosi shaklee kan? Sepanjang Bulan Mei ni Shaklee (M) keluarkan item LIMITED pastinya exclusive untuk anda.

Apakah item premium tu?

Jom kita tengok apakah dia Promosi Shaklee Mei 2017 ni.

1. Purchase With Purchase Salad-To-Go Container

http://www.kateginting.com/2017/05/promosi-shaklee-mei-2017-eksklusif.html

Nampak tak container tu? Comel kan! Boleh pilih ikut warna kesukaan anda. Ada warna purple, hijau, pink dan biru. Nak beli semua?? Boleh ja.

Apa kelebihan Salad-To-Go Container Shaklee?

Dia ada pemengang ditengah-tengah dan juga ada separator untuk setiap portion makanan. Bukan tu ja tau. Siap ada pemotong dan garpu lagi. Best kan.

Tapi macam mana nak dapatkan Salad-To-Go Container ni? Shaklee tak jual single item tau. Dah nama pun limited dan exclusive kan! Kena ikut terma dan syarat dikenakan purchase with purchase sahaja.

Dengan setiap pembelian Set Detox Shaklee, anda layak membeli Salad-To-Go Container shaklee ini dengan hanya RM19.93. Harga normal RM39.90 tau. Jimat kan.

2. Purchase with purchase RUBBERMAID LunchBox


http://www.kateginting.com/2017/05/promosi-shaklee-mei-2017-eksklusif.html

Bulan april jika anda mendaftar sebagai ahli dan beli barang sebanyak 100uv, anda boleh beli purchase with purchase shaker berwarna biru.

Bulan mei pun ada juga tapi bukan shaker lah. Kali ini lunch box pula. Tapi offer ni khas untuk new enrollment ja tau. Special punya dan shaklee tak jual single item.

Anda mesti buat pembelian produk Shaklee bernilai 100uv (anggaran RM300 ke atas mengikut nilai barangan) dan layak membeli lunch box shaklee ini dengan hanya RM16.96. Harga normal RM32 tau. Jimat kan.

3. Purchase With Purchase FERRANO Personal Blender

http://www.kateginting.com/2017/05/promosi-shaklee-mei-2017-eksklusif.html

Haah.. yang ni best kan. Brand Ferrano ni brand mahal tau. Dekat RM 300 juga. Tapi Shaklee bagi harga dah 50% less, RM149.99 Best kan. Ada shaker lagi. Kualiti pun puas hati.

Nak dapatkan FERRANO Personal Blender Shaklee? Shaklee tak jual single item so anda kena kumpul order sebanyak 250uv supaya anda layak membeli blender shaklee ini dengan harga RM149.99. Murah kan.

Dengan 250uv, anda boleh dapat free membership, dan bonus pada bulan depan.

Shaklee HQ Berpindah Ke Sunway GEO Tower

Nak dapatkan item premium yang comel dan best ini? Jom daftar sebagai ahli shaklee.

Kelebihan menjadi Pengedar Shaklee :
  • Modal permulaan yang rendah
  • Boleh berniaga secara online. Sesuai untuk surirumah dan juga mereka yang bekerjaya. Anda akan di bantu step by step oleh kami.
  • Mendapat Produk Shaklee dengan harga yang rendah (untuk kegunaan sendiri atau untuk di jual)
  • Ganjaran tunai dan bonus yang lumayan
  • Tajaan Umrah/percutian eksklusif oleh Shaklee
  • Bonus Kereta yang menarik
  • Cara Marketing PERCUMA dari beberapa orang bergelar MASTER dalam group.

Untuk order produk Shaklee, daftar keahlian, atau peluang jana pendapatan dengan Shaklee,
hubungi:

✆ SMS/WhatsApp: 016-852 5632 (Kate Ginting)
✉ E-mail: nscvitashoppe@gmail.com
✍ Masukkan No. ID Sponsor : 944001 jika daftar keahlian (Express Enrolment) di "Join Now".


Popular posts from this blog

Menu Diet Untuk Ibu Hamil Yang Ada GDM

Apa Kata Doktor: Epidural Punca Sakit belakang Selepas Bersalin