❀ Selamat Datang | Saya Kate | Shaklee Independent Distributor ID:944001 | Jika inginkan konsultansi berkenaan masalah kesihatan, sila hubungi saya - 010 343 4064 | Nak tanya apa2 pun boleh. Saya akan membantu anda sebaiknya ❀

Tuesday, 13 June 2017

Kesan Sampingan Makan Suplemen Selepas 4 Tahun

Kesan Sampingan Makan Vitamin Shaklee Selepas 4 Tahun | Hari ini saya nak share pengalaman saya dalam 4 tahun makan vitamin Shaklee.

http://www.kateginting.com/2017/06/kesan-sampingan-makan-suplemen-Selepas-4-Tahun.html

Saya mula kenal dan makan Shaklee pada tahun 2012 dan jadi ahli pada 2013. Mula-mula sebelum jadi ahli saya ambil ESP, Zinc dan B-Complex. Bila sudah jadi ahli hampir semua saya makan. Dari merancang untuk hamil, masa mengandung dan berpantang dan juga menyusu. Anak pertama dan kedua saya cuma amalkan Shaklee. Syukur Shaklee tak pernah mengecewakan saya.

Saya pernah kena Ovarian Cyst dan memang nak kena bedah sebab dah besar. Time tu dah kahwin tapi belum ada anak. Sebab dengar cerita kawan-kawan lambat lekat kalau kena bedah, jadi saya ikhtiar Shaklee, syukur tak jadi kena bedah selepas makan selama sebulan. Dan perkara yang paling mengembirakan selepas 3 bulan saya disahkan hamil. Thanks God.

1. Ovarian Cyst Selepas Keguguran
2. Cyst Membesar
3. Operate atau tidak
4. 11 April 2014 Operation Date
5. Thanks God
6. Hamil Selepas Ovarian Cyst


Keluarga saya pun ambil Shaklee dan memang jarang sakit terutama selesema dan demam. Dengan bonus Shaklee yang saya dapat setiap bulan, saya dapat beli vitamin untuk mak bapa di kampung. Syukur, dengan Shaklee kesihatan keluarga bertambah baik.

Kerana Shaklee juga, saya ada ramai kenalan baru seluruh Malaysia. Ada dari Johor, Pulau Pinang, Kelantan, Perak, Sarawak. Best kan Shaklee, dapat merapatkan yang jauh. Hehehe..

Kerana Shaklee juga, banyak ilmu yang saya dapat termasuklah dalam teknologi dan bisnes. Walaupun saya ada belajar sikit-sikit Business Mangement time study dulu, tapitak sama tau. Sikit ja yang boleh apa. Dari tak reti buat blog, sekarang dah pandai buat. Yea.. Sebelum ni pernah buat juga tapi tak sepandai sekarang. Chak.. Hahaha.. Puji diri sendiri dulu kejap. Dari tak kreatif sekarang terlebih kreatif. Sebab bisnes kena ada iklan macam poster kan. Ok, masuk bakul angkat sendiri. Haa.. Betul kah tu? Main hantam ja.. Hahaha..

Follow Kate Ginting untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

DISCLAIMER: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. Any statements in this website have not been evaluated by the Food and Drug Administration. Products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. If you require any medical related advice, contact your physician promptly.

Saya ialah Pengedar Sah Shaklee anda di TELIPOK, Pekan Nabalu, Tamparuli, Tuaran, Putera Jaya, Sepanggar dan Indah Permai. Penghantaran produk Shaklee menggunakan kurier ke seluruh Malaysia.

Untuk order produk, mendaftar jadi ahli, atau peluang jana pendapatan dengan Shaklee, hubungi:

WhatsApp: 016-842 5632 (WhatsApp sahaja)

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now" dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.


No comments:

Post a Comment