Kesan Sampingan Makan Suplemen Selepas 4 Tahun

Kesan Sampingan Makan Vitamin Shaklee Selepas 4 Tahun | Hari ini saya nak share pengalaman saya dalam 4 tahun makan vitamin Shaklee.

http://www.kateginting.com/2017/06/kesan-sampingan-makan-suplemen-Selepas-4-Tahun.html


Saya mula kenal dan makan Shaklee pada tahun 2012 dan jadi ahli pada 2013. Mula-mula sebelum jadi ahli saya ambil ESP, Zinc dan B-Complex. Bila sudah jadi ahli hampir semua saya makan. Dari merancang untuk hamil, masa mengandung dan berpantang dan juga menyusu. Anak pertama dan kedua saya cuma amalkan Shaklee. Syukur Shaklee tak pernah mengecewakan saya.

Saya pernah kena Ovarian Cyst dan memang nak kena bedah sebab dah besar. Time tu dah kahwin tapi belum ada anak. Sebab dengar cerita kawan-kawan lambat lekat kalau kena bedah, jadi saya ikhtiar Shaklee, syukur tak jadi kena bedah selepas makan selama sebulan. Dan perkara yang paling mengembirakan selepas 3 bulan saya disahkan hamil. Thanks God.


Keluarga saya pun ambil Shaklee dan memang jarang sakit terutama selesema dan demam. Dengan bonus Shaklee yang saya dapat setiap bulan, saya dapat beli vitamin untuk mak bapa di kampung. Syukur, dengan Shaklee kesihatan keluarga bertambah baik.

Kerana Shaklee juga, saya ada ramai kenalan baru seluruh Malaysia. Ada dari Johor, Pulau Pinang, Kelantan, Perak, Sarawak. Best kan Shaklee, dapat merapatkan yang jauh. Hehehe..

Kerana Shaklee juga, banyak ilmu yang saya dapat termasuklah dalam teknologi dan bisnes. Walaupun saya ada belajar sikit-sikit Business Mangement time study dulu, tapitak sama tau. Sikit ja yang boleh apa. Dari tak reti buat blog, sekarang dah pandai buat. Yea.. Sebelum ni pernah buat juga tapi tak sepandai sekarang. Chak.. Hahaha.. Puji diri sendiri dulu kejap. Dari tak kreatif sekarang terlebih kreatif. Sebab bisnes kena ada iklan macam poster kan. Ok, masuk bakul angkat sendiri. Haa.. Betul kah tu? Main hantam ja..
Hahaha..

Mau tau lebih lanjut??
Hubungi saya, Kate Ginting di talian 016-852 5632 (SMS/WhatsApp).

*DISCLAIMER
These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 



Popular posts from this blog

Menu Diet Untuk Ibu Hamil Yang Ada GDM

Apa Kata Doktor: Epidural Punca Sakit belakang Selepas Bersalin