PROMOSI SHAKLEE JUN 2017 - EKSKLUSIF

PROMOSI SHAKLEE JUN 2017 - EKSKLUSIF | Nak tau tak promosi Shaklee Jun 2017? Haa, hari ini nak cerita pasal ni lah. Excited tak? Hehehe..


http://www.kateginting.com/2017/06/promosi-shaklee-jun-2017-eksklusif.html

Ok, bulan ini Shaklee ada EMPAT item premium eksklusive untuk anda, tak kira anda ahli shaklee ataupun baru nak daftar jadi ahli pun ada.

Jom kita tengok promosi Shaklee Jun 2017.

1. PWP Twin Pack Shaklee Coaster

http://www.kateginting.com/2017/06/promosi-shaklee-jun-2017-eksklusif.html

Dengan setiap pembelian minimum 100UV produk shaklee (anggaran RM300 ke atas mengikut nilai barangan) dalam satu resit, anda layak:
  • Purchase With Purchase: Twin pack Coaster Shaklee hanya RM9.96. Promosi ini hanya sah dari 1 hingga 30 Jun 2017, sementara stok masih ada.
Dengan setiap pembelian satu botol Vivix dalam satu resit, anda layak:
  • Purchase With Purchase: Twin pack Coaster Vivix berharga RM9.96. Promosi ini hanya sah dari 15 Jun hingga 15 Julai 2017, sementara stok masih ada.

2. PWP Ferrano Personal Blender - Extended

http://www.kateginting.com/2017/06/promosi-shaklee-jun-2017-eksklusif.html
Dengan setiap pembelian 250UV produk Shaklee dalam satu resit, anda layak untuk:
  • Purchase With Purchase: Ferrano Personal Blender dengan harga RM 149.99. Promosi ini hanya sah pada 1-30 June 2017, sementara stok masih ada.
Nak dapatkan FERRANO Personal Blender Shaklee? Shaklee tak jual single item so anda kena kumpul order sebanyak 250uv supaya anda layak membeli blender shaklee ini dengan harga RM149.99. Murah kan.

Dengan 250uv, anda boleh dapat free membership, dan bonus pada bulan depan.

3. PWP Salad-To-Go Container - Extended

http://www.kateginting.com/2017/06/promosi-shaklee-jun-2017-eksklusif.html

Dengan setiap pembelian Set Detox, anda layak untuk:
  • Complimentary: 2 Live Amazing Paper Bag
  • Purchase With Purchase: Sistema Salad Container – Blue/Green/Purple/Pink color dengan harga RM19.93. Promosi ini hanya sah pada 1-30 June 2017, sementara stok masih ada.

4. PWP Rubbermaid Lunch Box


http://www.kateginting.com/2017/06/promosi-shaklee-jun-2017-eksklusif.html

Mendaftar hari ini dengan pembelian minimum 100UV Shaklee Produk (anggaran RM300 ke atas mengikut nilai barangan) dalam satu resit, anda layak:
  • Purchase With Purchase: Rubbermaid Lunch Box Combo Set dengan harga RM 16.96 (Maksimum satu combo set setiap Pengedar). Promosi ini hanya sah pada 1-30 June 2017, sementara stok masih ada.

Nak dapatkan item premium yang comel dan best ini? 
Jom daftar sebagai ahli shaklee.

Kelebihan menjadi Pengedar Shaklee :
  • Modal permulaan yang rendah
  • Boleh berniaga secara online. Sesuai untuk surirumah dan juga mereka yang bekerjaya. Anda akan di bantu step by step oleh kami.
  • Mendapat Produk Shaklee dengan harga yang rendah (untuk kegunaan sendiri atau untuk di jual)
  • Ganjaran tunai dan bonus yang lumayan
  • Tajaan Umrah/percutian eksklusif oleh Shaklee
  • Bonus Kereta yang menarik
  • Cara Marketing PERCUMA dari beberapa orang bergelar MASTER dalam group.
Untuk order produk Shaklee, daftar keahlian, atau peluang jana pendapatan dengan Shaklee, hubungi:

✆ SMS/WhatsApp: 016-842 5632 (Kate Ginting)
✉ E-mail: nscvitashoppe@gmail.com
✍ Masukkan No. ID Sponsor : 944001 jika daftar keahlian (Express Enrolment) di "Join Now".

Popular posts from this blog

IDEA MENU MAKANAN BAYI 6 HINGGA 12 BULAN

Perut Sering Mengeras Ketika Hamil?

Menu Diet Untuk Ibu Hamil Yang Ada GDM