❀ Selamat Datang | Saya Kate | Shaklee Independent Distributor ID:944001 | Jika inginkan konsultansi berkenaan masalah kesihatan, sila hubungi saya - 010 343 4064 | Nak tanya apa2 pun boleh. Saya akan membantu anda sebaiknya ❀

Friday, 23 June 2017

Mengapa Dan Bagaimana Kolagen Bantu Sakit Lutut Dan Sakit Sendi?

"Kak, ada stok AJHT lagi? Mak saya perlukan."

Mungkin ramai tak tahu bahawa Kolagen Shaklee sangat bagus untuk sendi bukan hanya untuk cantik semata.

Bagi mereka yang mempunyai masalah sakit lutut atau sakit sendi boleh cuba amal minum Kolagen Shaklee dan rasakan perbezaannya.

Mengapa Dan Bagaimana Kolagen Bantu Sakit Lutut Dan Sakit Sendi?

Bila kita sakit lutut dan mula amalkan supplement Shaklee Collagen Powder (SCP), kolagen dari Shaklee Collagen Powder (SCP) ini akan diserap oleh tubuh dan seterusnya meresap ke bahagian sendi seperti lutut tadi.


 
Bila sendi lutut menyerap kolagen, secara perlahan kollagen ni akan membaiki bahagian-bahagian yang rosak tadi dan turut mengganti kollagen yang rosak.

Secara perlahan-lahan juga bengkak akan dipulihkan dan tulang yang terkeluar dari rangka lutut akan dimasukkan semula ke dalam rangka.

Kolagen Shaklee mempunyai unsur Ekstrak kerangan laut yang mana ia mengandungi glucosamine yang bantu membuat bendalir sebagai pelincir sendi.

ttp://www.kateginting.com/2017/06/Mengapa-Dan-Bagaimana-Kolagen-Bantu-Sakit-Lutut-Dan-Sakit-Sendi.html

Mengapa Dan Bagaimana Kolagen Bantu Sakit Lutut Dan Sakit Sendi?
 
Walaupun kolagen bersifat elastik, tapi ia sangat kuat. Mengikut ujian klinikal, Shaklee Collagen Powder (SCP) ini akan nampak kesan yang paling ketara selepas 8 minggu, walaupun sebelum 8 minggu pun boleh sudah nampak hasil positif.

Tapi kalau nak kesan yang betul-betul best, konsisten 8 minggu. Shaklee Collagen Powder (SCP) ini bukan drugs, hence dia menunjukkan kesan secara perlahan dan tak akan bagi negative side effect.

Shaklee Collagen Powder ni ada banyak kegunaan, bukan untuk sakit sendi lutut je, tapi yang popularnya, ia sangat sinonim dengan kecantikan!


Shaklee Collagen Powder (SCP) ini berharga RM298.00 sahaja (Belum termasuk kos pos). Anda boleh dapatkan Shaklee Collagen Powder (SCP) secara online di laman eSell (klik sini). Produk akan dihantar selepas pembayaran lengkap diterima.

Atau, anda boleh hubungi nombor yang tertera dibawah untuk maklumat lanjut.

Ini hanyalah cadangan nutrisi sahaja. Sekiranya anda mempunyai masalah yang luar biasa, segeralah berjumpa doktor dahulu, sebelum mengambil suplemen  yang dicadangkan ini. Takut ada masalah lain pula.

DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 

Saya ialah Pengedar Sah Shaklee anda di TELIPOK, Pekan Nabalu, Tamparuli, Tuaran, Putera Jaya, Sepanggar dan Indah Permai. Penghantaran produk Shaklee menggunakan kurier ke seluruh Malaysia.

Untuk order produk, mendaftar jadi ahli, atau peluang jana pendapatan dengan Shaklee, 

Hubungi:
  • SMS/WhatsApp: 016-842 5632
  • Follow Facebook: Kate Ginting
  • Daftar Ahli Shaklee di "Join Now" (Express Enrolment) untuk mendapat penjimatan harga sehingga 20%.

No comments:

Post a Comment