PWP Pomosi Shaklee Julai 2017

PWP Pomosi Shaklee Julai 2017 | Berita baik untuk pengguna setia produk Shaklee! Bulan Julai 2017 ini, Shaklee ada purchase-with-purchase (PWP) sangat menarik untuk anda, terutama untuk anda yang pengguna setia vivix.

PWP Red Hot Cooler Bag Dengan Sudu Vivix Eksklusif
 
http://www.kateginting.com/2017/07/pwp-pomosi-shaklee-julai-2017.html

Dengan pembelian 2 botol Vivix, anda boleh PWP cooler bag Vivix ini dengan hanya RM29.89 sahaja (bernilai RM60). Bukan itu sahaja, ada sudu Vivix eksklusif lagi. Sebelum ni Shaklee tak pernah lagi buat promosi beli Vivix dapat sudu tau. First time lah ni. Cooler bag tu boleh muat 6-8 botol Vivix sejuk. Ada ruang untuk letak sudu lagi. Best kan.

Eh, Cooler bag tu bukan untuk isi Vivix sahaja tau. Anda juga boleh isi lunch box, minuman sejuk, susu perahan bayi (EBM) dan lain-lain lagi. Boleh juga letak ice pack kan supaya minuman tetap sejuk macam baru keluar dari peti sejuk. Hehehe.. Macam-macam idea..

Sebotol Vivix berharga RM475. Tapi kalau beli 2 botol, anda bukan saja dapat beli PWP cooler bag yang cantik ini tapi anda juga boleh terus dapat Free Membership. Bestnya dapat free kan. Jadi, bila dah jadi ahli, anda akan terus dapat beli dengan harga ahli yang jauh lebih murah dan yang paling best lagi dapat cash bonus bulan depan.

Selain beli vivix, anda boleh juga beli Men's Vital Health Set dan Amazing Golden Set For Him untuk anda layak beli cooler bag yang cantik ini.

http://www.kateginting.com/2017/07/pwp-pomosi-shaklee-julai-2017.html

PWP Shaklee Reach For The Stars Tumbler

http://www.kateginting.com/2017/07/pwp-pomosi-shaklee-julai-2017.html

Dengan belian Vitality Set pula, anda berpeluang untuk dapat tumbler biru ‘Reach For The Stars’ ini pada harga RM23.32 sahaja (bernilai RM80).

Vitality Set ada 6 jenis vitamin yang popular iaitu:
  • ESP Energizing Soy Protein
  • Vita-Lea Iron Formula
  • Vita-C Plus
  • B-Complex
  • OmegaGuard
  • Vita-E Complex
Kesemua vitamin ini ialah suplemen asas yang boleh diambil oleh semua golongan, tak kira lelaki, wanita, warga emas dan juga kanak-kanak. Dengan set ini, anda akan dapat kulit cantik, bertenaga dan juga untuk kesihatan optimum dan ibu selepas bersalin.

PWP Pomosi Shaklee Julai 2017

PWP Twin Pack Shaklee Coasters

http://www.kateginting.com/2017/07/pwp-pomosi-shaklee-julai-2017.html

Bagi anda yang terlepas untuk dapatkan Twin Pack Coasters sepanjang bulan Jun lepas, Shaklee telah lanjutkan promosi coaster ini. Jadi inilah peluang untuk anda dapatkannya semula. Tapi ini while stock last saja tau sebab ini saki baki bulan Jun.

Ada 3 jenis design coasters yang berlainan, pada harga RM9.96 sahaja (bernilai RM20).
  • Dari 1-15 Julai 2017, belian produk Shaklee bernilai 100uv, anda boleh dapatan coasters berwarna putih dan hijau, dengan corak “Live Well Be Well” (rujuk poster di atas).
  • Dari 16-31 Julai 2017, belian produk Shaklee bernilai 100uv, anda boleh dapatan coasters berwarna putih dan hijau, dengan corak “logo Shaklee” (rujuk poster di atas).
  • Sepanjang 1-31 Julai 2017, beli 1 botol Vivix, anda boleh dapatkan coasters berwarna merah, dengan corak menarik bertemakan Vivix.
Kalau nak beli produk dengan harga ahli, boleh tak?

Eh, boleh. Siapa cakap tak boleh. Tapi dengan syarat, kenalah daftar ahli Shaklee dulu. Murah sahaja, hanya RM69 sahaja (tak termasuk postage member kit). Automatik anda akan dapat beli semua produk pada harga diskaun paling murah di pasaran, iaitu harga ahli. Dan banyak lagi benefit jadi ahli Shaklee.

Follow Kate Ginting pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee. 

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now" dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

DISCLAIMER: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. If you require any medical related advice, contact your physician promptly.
Saya ialah Pengedar Sah Shaklee anda di TELIPOK, Pekan Nabalu, Tamparuli, Tuaran, Putera Jaya, Sepanggar dan Indah Permai. Penghantaran produk Shaklee menggunakan kurier ke seluruh Malaysia.
Untuk order produk, mendaftar jadi ahli, atau peluang jana pendapatan dengan Shaklee, 

Hubungi:

  • SMS/WhatsApp: 016-852 5632
  • Follow Facebook: Kate Ginting
  • Daftar Ahli Shaklee di "Join Now" (Express Enrolment) untuk mendapat penjimatan harga sehingga 20%.

Popular posts from this blog

Menu Diet Untuk Ibu Hamil Yang Ada GDM

Apa Kata Doktor: Epidural Punca Sakit belakang Selepas Bersalin