Suri Rumah Buat Kerja Seharian Tetapi Badan Tetap Bertenaga

Seorang Suri Rumah Buat Kerja Seharian Tetapi Badan Tetap Bertenaga | Saya percaya, buat kerja seharian mestilah penat kan. tak kira lah kerja office atau pun luar office. Mama-mama yang kerja sebagai suri rumah ja pun pandai penat juga layan karenah si kecil. Apa lagi kalau anak ramai orang dan masih kecil. Buat kerja rumah, urus anak lagi. Kejar sana sini kan. Macam saya sendiri, anak baru dua orang, seorang baru 7 bulan dan seorang lagi 2 tahun 4 bulan. Si adik ni bau ja dapat 4 kaki / merangkak. Hahaha.. Kejar mengejar mesti ada setiap hari. Terpaksa pakai baby walker. Kalau tak sana lah dia cuba-cuba nak berdiri, naik sofa. Yang si kakak pula suka betul memukul adiknya tu. Tak boleh nak tinggalkan sikit. Bila masuk dapur, si adik dah start merengek, kakaknya tak mahu kena kacau dia main. Kadang-kadang stress mak.


Seorang suri rumah ni mesti orang cakap kerja senang ja. Tak penat pun. Boleh ja tidur bila-bila. Tu bagi mereka yang tak pernah dan belum pernah mengalami lah kan. Kerja suri rumah tu banyak, tak terkira. Nak tau susah ke senang, penat ke tak, cuba try test sehari dua. Tengok macam mana.

Bila buat kerja itu ini, badan kita pun penat. Saraf akan bengkak dan ini membuatkan pengaliran darah tidak lancar dan ini sebabnya kita lagi mudah rasa letih. 

Tapi syukur dengan adanya vitamin OmegaGuard yang berfungsi sebagai anti keradangan, yang mana membantu mengurangkan bengkak pada saraf dan pengaliran darah akan lancar seterusnya membuatkan badan kita ringan maka dengan ini kita akan mudah bangun dari tidur. Lenguh badan pun kurang.

Sebab tu lah pentingnya OmegaGuard ni untuk kita yang aktif bekerja termasuklah suri rumah yang selalu sakit-sakit badan, sakit sendi. OmegaGuard ni juga sesuai untuk mereka yang ada masalah darah tinggi dan kolesterol. Kanak-kanak pun boleh ambil untuk perkembangan otak sebab OmegaGuard mengandungi EPA dan DHA.

Nak hasil yang terbaik, boleh ambil vitamin B-Complex untuk masalah stress, Ostematrix sebagai kalsium dan ESP untuk booster tenaga.


Untuk anda yang baru nak mencuba, apa kata cuba Omega Guard Shaklee yang ternyata unik.


Anda boleh dapatkan set suri rumah perkasa secara online di laman eSell (klik sini). Produk akan dihantar selepas pembayaran lengkap diterima.

Atau, anda boleh hubungi kami di nombor yang tertera dibawah untuk maklumat lanjut.

Ini hanyalah cadangan nutrisi sahaja. Sekiranya anda mempunyai masalah yang luar biasa, segeralah berjumpa doktor dahulu, sebelum mengambil suplemen yang dicadangkan ini. Takut ada masalah lain pula.

DISCLAIMER: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. 
                                                             
Saya ialah Pengedar Sah Shaklee anda di TELIPOK, Pekan Nabalu, Tamparuli, Tuaran, Putera Jaya, Sepanggar dan Indah Permai. Penghantaran produk Shaklee menggunakan kurier ke seluruh Malaysia
Untuk order produk, mendaftar jadi ahli, atau peluang jana pendapatan dengan Shaklee, 

Hubungi:
  • SMS/WhatsApp: 016-852 5632
  • Follow Facebook: Kate Ginting
  • Daftar Ahli Shaklee di "Join Now" (Express Enrolment) untuk mendapat penjimatan harga sehingga 20%

Popular posts from this blog

Menu Diet Untuk Ibu Hamil Yang Ada GDM

Apa Kata Doktor: Epidural Punca Sakit belakang Selepas Bersalin