Resepi Air Detoks Untuk Kempiskan Perut

Resepi air detoks untuk kempiskan perut

http://www.kateginting.com/2017/09/resepi-air-detoks-untuk-kempiskan-perut.html

Bahan - bahan:

1 biji Lemon - dipotong bulat
1/2 biji timun dipotong bulat
1 biji limau - dipotong bulat
10 -15 helai daun pudina
1/2 inci halia - dihiris tebal
Air kosong - 1 liter

Cara - cara:

1) Masukkan kesemua bahan kedalam botol yang bertutup.
2) Masukkan air dan tutup padat.
3) Biarkan semalaman di dalam peti ais.
4) Keesokan pagi sedia diminum.

Nak cara simple semudah ABC?

Makanlah herblax. Anda hanya perlu segelas air kosong dan 4 biji herblax. Mudah kan? Tak perlu simpan semalaman dalam peti sejuk. 

Kenapa herblax?

Formulasi Herb-Lax terdiri herba semulajadi.

Ada 9 jenis: alfalfa leaves, senna leaves, anise seeds, blue malva flower, buckhorn bark, licorice root, rhubarb root, fennel seed dan culver’s root.

Apa sumbangan penting setiap bahan ini dalam usaha untuk kempiskan perut?
  • Senna Leaves - Merangsang tindakan pembersihan yg lembut pd usus dan perut, percepatkan proses detoksifikasi dan mengurangkan penyerapan lemak.
  • Buckhorn bark - Melembutkan najis untuk memudahkan pergerakan dan memberikan lembapan kepada usus.
  • Licorice Root - Membantu proses detoksifikasi.
  • Fennel seeds - Mengeluarkan toksin yang terkumpul akibat lebihan makanan dan pengambilan alcohol, membantu pencernaan dan berkesan untuk mengatasi masalah sembelit dan kembung perut atau usus.
  • Anise seeds - Merangsang pengeluaran jus gastrik untuk membantu proses pencernaan.
  • Rhubarb root - Herba yang banyak digunakan dalam perubatan Cina untuk digunakan sebagai antibiotik semulajadi.
  • Blue Malva Flower - Membantu proses detoksifikasi dan mengimbangi tekstur kulit.
  • Culver’s root - Membantu masalah lebihan air dalam badan dan asma.
  • Alfalfa leaves - Membersihkan usus, darah dan hati.
http://www.kateginting.com/2017/09/resepi-air-detoks-untuk-kempiskan-perut.html



Apa lagi keistimewaan Herb-Lax ni selain daripada mengempiskan perut?
  • Membersihkan najis yang tersekat/ tersimpan lama dlm tubuh.
  • Merangsang usus utk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut.
  • Membantu masalah sembelit.
  • Melawaskan pembuangan air besar.
Kalau nak dapatkan kesan yang optimum untuk kempiskan perut dan kuruskan badan sekali, lebih bagus Herb-Lax ni diambil bersama dengan Set Kurus Shaklee.

Cepat-cepat lah dapatkan Herb Lax anda hari ini. Lagi lama anda tunggu, lagi lambatlah anda nak kempiskan perut. Jangan pula perut tu makin buncit ke depan. Tak cun lah nanti.

Sebotol berharga RM57.50 sahaja (Belum termasuk kos pos). Anda boleh dapatkannya secara online di laman eSell (klik sini). Produk akan dihantar selepas pembayaran lengkap diterima.

Atau, anda boleh hubungi kami di nombor yang tertera dibawah untuk maklumat lanjut.

Saya ialah Pengedar Sah Shaklee anda di TELIPOK, Pekan Nabalu, Tamparuli, Tuaran, Putera Jaya, Sepanggar dan Indah Permai. Penghantaran produk Shaklee menggunakan kurier ke seluruh Malaysia

Untuk order produk, mendaftar jadi ahli, atau peluang jana pendapatan dengan Shaklee, Hubungi:
  • SMS/WhatsApp: 016-842 5632  
  • Follow Facebook: Kate Ginting
  • Daftar Ahli Shaklee di "Join Now" (Express Enrolment) untuk mendapat penjimatan harga sehingga 20%.
DISCLAIMER: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. Any statements in this website have not been evaluated by the Food and Drug Administration. Products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. If you require any medical related advice, contact your physician promptly.

    Popular posts from this blog

    IDEA MENU MAKANAN BAYI 6 HINGGA 12 BULAN

    Perut Sering Mengeras Ketika Hamil?

    Menu Diet Untuk Ibu Hamil Yang Ada GDM