Cara Mudah Nak Jadi Ahli Dan Jana Pendapatan Dengan Shaklee

Cara Mudah Nak Jadi Ahli Dan Jana Pendapatan Dengan Shaklee | Since ramai yang bertanya macam mana nak jadi ahli atau jana pendapatan dengan Shaklee, saya akan terangkan kepada anda semua. 


http://www.kateginting.com/2017/10/cara-mudah-nak-jadi-ahli-dan-jana-pendapatan-dengan-shaklee.html

Soalan: Bagaimana nak jadi distributor Shaklee?
Jawapan: Yuran pendaftaran RM68.90 ataupun anda boleh membuat pembelian produk berjumlah RM700 dan ke atas untuk anda mendapatkan keahlian Shaklee scara percuma berserta cashback dari Shaklee. Terbuka kepada sesiapa yang berumur 18 tahun dan ke atas)

Soalan: Berapa modal yang diperlukan?
Jawapan: Tak perlu modal kerana dengan Shaklee ini kita boleh buat ala-ala dropship. Bila customer order dan bayar barulah kita bayar kepada Shaklee. Shaklee pula akan poskan barang kepada customer kita. Senang kan? Unless nak simpan stok di rumah, terpulang kepada kita nak invest berapa pun.

Soalan: Berapa sales/belian yang perlu maintain untuk setiap bulan?
Jawapan: Tak perlu maintain sales/points unless anda sudah jadi leader. Tiada jumalah minimum yang anda perlu beli setiap bulan kecuali anda memang target nak mendapatkan cash bonus. Nak beli untuk sendiri dan keluarga sahaja pun boleh. Tak rugi pun jadi ahli.

Soalan: Berapa keuntungan boleh dapat setiap bulan?
Jawapan: Bergantung kepada sales/purchase kita pada bulan tersebut. Minimum 5% sehingga 21%, depending on berapa points kita dapat.

Soalan: Kena cari orang ke? Kena head hunting ke?
Jawapan: Tak perlu. Saya pun tak suka nak cari-cari orang, paksa-paksa join/beli.

Soalan: Tapi saya tak tahu macam mana nak mula berbisnes.
Jawapan: Saya akan guide anda sebab once anda dah register dengan saya, anda dah jadi tanggungjawab saya, 'anak' saya. Cuma usaha untuk berjaya tu terletak pada diri anda sendiri.

Soalan: Saya nak register jadi ahli tapi tak nak jual-jual ni, boleh ke?
Jawapan: Boleh ja. Beli untuk kegunaan sendiri pun boleh. Saya takkan paksa jual, tanyalah mana-mana 'anak' saya, saya tak pernah paksa. Semua yang nak berbisnes semua atas inisiatif sendiri. If you need guidence, saya akan tolong.

Soalan: Ok, cool! So bagaimana nak register?
Jawapan: Saya boleh tolong registerkan. Anda cuma perlu bagi details yang diperlukan dan registration fees. Selesai ja saya daftarkan anda, saya akan terus bagi ID Shaklee anda. Selepas itu, tunggu starter kit Shaklee sampai ke depan pintu rumah anda.


http://www.kateginting.com/2017/10/cara-mudah-nak-jadi-ahli-dan-jana-pendapatan-dengan-shaklee.html

Okay, clear dah setakat ini? If ada soalan tambahan, boleh hubungi nombor yang tertera di bawah.

Saya ialah Pengedar Sah Shaklee anda di TELIPOK, Pekan Nabalu, Tamparuli, Tuaran, Putera Jaya, Sepanggar dan Indah Permai. Penghantaran produk Shaklee menggunakan kurier ke seluruh Malaysia.

Untuk order produk, mendaftar jadi ahli, atau peluang jana pendapatan dengan Shaklee, hubungi:

WhatsApp: 016-842 5632 (WhatsApp sahaja)

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now" dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Popular posts from this blog

IDEA MENU MAKANAN BAYI 6 HINGGA 12 BULAN

Menu Diet Untuk Ibu Hamil Yang Ada GDM

Perut Sering Mengeras Ketika Hamil?