❀ Selamat Datang | Saya Kate | Shaklee Independent Distributor ID:944001 | Jika inginkan konsultansi berkenaan masalah kesihatan, sila hubungi saya - 016 842 5632 | Nak tanya apa2 pun boleh. Saya akan membantu anda sebaiknya ❀

Tuesday, 28 November 2017

5 Manfaat Makan Buah Sebelum Makan Berat

5 Manfaat Makan Buah Sebelum Makan Berat | Makan buah seperti pisang, betik dan nanas sebelum makan mempunyai manfaat yang sangat besar. 

http://www.kateginting.com/2017/11/5-manfaat-makan-buah-sebelum-makan-berat.html

Antara manfaat makan buah sebelum makan berat adalah:

1) Melawaskan pembuangan

- Buah-buahan tropika biasanya tinggi kandungan agen saraf histamin dan serotonin yang meningkatkan aktiviti usus.

Pergerakan usus yang cergas akan melancarkan pembuangan najis melalui usus besar.

2) Mengurangkan "craving" @ melantak makan

Kandungan histamin di dalam buah ini juga meransang leptin iaitu "hormon kekenyangan" seterusnya menyekat selera makan berlebihan.

3) Mengurangkan kuantiti makan

Buah juga mengandungi serat yang membentuk perut rasa lebih penuh maka cepat kenyang.

4) Meningkatkan enzim yang membantu pencernaan

Buah seperti pisang mengandungi enzim amylase, betik mengandungi papain dan nanas mengandungi bromelain yang membantu mencernakan makanan.

Mengunyah juga membantu mengaktifkan enzim pencernaan dan memberi masa enzim ini diaktifkan. Oleh sebab itu, kunyahlah buah. Ia lebih baik untuk pencernaan berbanding minum air buah.

5) Melindungi usus daripada kuman berbahaya

Histamin di dalam buah ini meningkatkan asid perut yang membantu pencernaan. Malah, asid perut ini juga membunuh kebanyakan kuman yang cuba melepasi perut ke bahagian usus.

Jika asid perut yang fitrah ini berkurang, mudahlah kita terkena jangkitan kuman terutamanya melibatkan usus dan perut.

Hati-hati jika tuan puan punyai masalah sensitif seperti GERD, gastritis, anxiety, ekzema, resdung. Meningkatkan histamin akan meningkatkan sensitiviti badan dan mungkin mencetus keradangan.

Sila SHARE kepada keluarga. Semoga info ini bermanfaat kepada ramai.

Follow Kate Ginting untuk tips kesihatan dan pelbagai lagi kisah menarik pengguna Shaklee.

DISCLAIMER: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. Any statements in this website have not been evaluated by the Food and Drug Administration. Products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. If you require any medical related advice, contact your physician promptly.

Saya ialah Pengedar Sah Shaklee anda di TELIPOK, Pekan Nabalu, Tamparuli, Tuaran, Putera Jaya, Sepanggar dan Indah PermaiPenghantaran produk Shaklee menggunakan kurier ke seluruh Malaysia. 

Untuk order produk Shaklee, daftar keahlian, atau peluang jana pendapatan dengan Shaklee, hubungi:

WhatsApp: +60168425632 (WhatsApp sahaja)

Untuk mendaftar keahlian segera (Express Enrollment) sila ke "Join Now" dan nikmati penjimatan harga yang terhebat untuk anda sebagai pengguna Shaklee.

Sunday, 26 November 2017

Tips Dapatkan Perlindungan Antioksida Dari Dalam Untuk Kulit Sihat Dan Berseri

Tips Dapatkan Perlindungan Antioksida Dari Dalam Untuk Kulit Sihat Dan Berseri | Semua orang pasti mahukan kulit cantik kan terutama sekali wanita. Hari ini saya nak kongsikan tips untuk dapatkan kulit cantik dan awet muda.

Untuk mempertingkatkan kesihatan anda serta memastikan kulit anda sihat dan berseri untuk lebih lama, dapatkan manfaatkan kebaikan CarotoMax® melalui suplemen harian anda. 

Perlindungan Antioksida Dari Dalam Dengan CarotoMax Shaklee

Shaklee memanfaatkan perlindungan antioksidan yang ditemui dalam buah-buahan, sayuran dan tumbuhan lain dengan mengasingkan dan menghasilkan pelbagai bentuk karotenoid semula jadi. Anda sukar memperolehi tahap ketulenan seperti ini hanya daripada makanan.

http://www.kateginting.com/2017/11/tips-dapatkan-perlindungan-antioksida-dari-dalam-untuk-kulit-sihat-dan-berseri.html

CarotoMax Shaklee mengandungi antioksida larut lemak yang dikenali sebagai karotenoid yang memberikan perlindungan antioksida yang tinggi untuk menggalakkan sel-sel yang lebih sihat dari dalam untuk kesihatan yang lebih baik, termasuk kulit anda.

Keistimewaan CarotoMax Shaklee

• Adunan khas enam karotenoid yang sangat bermanfaat: Astaxanthin, Alpha dan Beta carotene, Lycopene, Lutein dan Zeaxanthin.

• Purata pengambilan harian karotenoid lutein, likopena dan beta karotena hanyalah 8mg - CarotoMax® menyediakan lebih 13mg karotenoid yang sangat bermanfaat. Adunan itu adalah lebih daripada 1.5x purata pengambilan harian yang dianggarkan.

• Mengandungi ekstrak tomato, mikroalga, minyak sawit, dan marigold.

Tingkatkan Perlindungan Antioksida dengan Caroteniods

• Mengekalkan kulit yang sihat dan kelihatan lebih muda.

• Menyokong sistem imun yang kuat dan membantu mengekalkan kesihatan yang berpanjangan.

http://www.kateginting.com/2017/11/tips-dapatkan-perlindungan-antioksida-dari-dalam-untuk-kulit-sihat-dan-berseri.html

Berminat nak dapatkan CarotoMax Shaklee?

Anda ada 2 pilihan mudah untuk mendapatkan CarotoMax Shaklee  ini:

1. Secara online. Anda boleh buat belian terus di laman eSell Shaklee. Pembayaran dengan kad debit atau kad kredit sahaja. Penghantaran terus dari pihak Shaklee (M).

2. Atau, anda boleh hubungi nombor yang tertera dibawah untuk maklumat lanjut.

DISCLAIMER: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. Any statements in this website have not been evaluated by the Food and Drug Administration. Products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. If you require any medical related advice, contact your physician promptly.

Saya ialah Pengedar Sah Shaklee anda di TELIPOK, Pekan Nabalu, Tamparuli, Tuaran, Putera Jaya, Sepanggar dan Indah Permai. Penghantaran produk Shaklee menggunakan kurier ke seluruh Malaysia.

Untuk order produk shaklee, daftar keahlian, atau peluang jana pendapatan dengan Shaklee, hubungi:
Daftar Ahli Shaklee di "Join Now" (Express Enrolment) untuk mendapat penjimatan harga sehingga 20%.

Friday, 24 November 2017

Kolagen Merangsang Kulit Kelihatan Muda dari Dalam ke Luar

Kolagen Merangsang Kulit Kelihatan Muda dari Dalam ke Luar Kolagen bertindak seperti ‘pelekat’ untuk mengikat tubuh anda dan ditemui dengan banyaknya di bahagian kulit. Penghasilan kolagen secara semula jadi berkurangan apabila usia semakin meningkat, dan menyebabkan kulit kendur serta pembentukan kedutan dan garisgaris halus. 

Tingkatkan pengambilan kolagen anda sekarang dengan ShakleeCollagen Powder supaya kulit kelihatan lebih sihat!

http://www.kateginting.com/2017/11/kolagen-merangsang-kulit-kelihatan-muda-dari-dalam-ke-luar.html

Keistimewaan Shaklee

• Menyediakan 4000mg Kolagen Sisik Ikan Merah, kolagen yang dipilih dengan teliti yang diekstrak dari sisik Ikan Merah.
• Memberi lebih daripada kolagen, ia turut mengandungi tujuh ramuan utama termasuk Ekstrak biji Camelia Japonica, Ekstrak Pfaffia, ekstrak kerang, Lactobacillus Acidophilus, Vitamin C, B2 dan B6.
• Berat molekul rendah untuk penyerapan yang tinggi.
• Pek individu untuk pengambilan segera pada bila-bila masa, di mana sahaja.

Tingkatkan Keanjalan dengan Kolagen


http://www.kateginting.com/2017/11/kolagen-merangsang-kulit-kelihatan-muda-dari-dalam-ke-luar.html

• Untuk kulit yang lebih tegang, anjal dan lembut.
• Meningkatkan kelembapan kulit.
• Mengurangkan kedutan dan garis halus.
• Mengurangkan pori-pori yang kelihatan.

http://www.kateginting.com/2017/11/kolagen-merangsang-kulit-kelihatan-muda-dari-dalam-ke-luar.html

Anda ada 2 pilihan mudah untuk mendapatkan Collagen Powder Shaklee  ini:

1. Secara online. Anda boleh buat belian terus di laman eSell Shaklee dengan harga RM315.88. Pembayaran dengan kad debit atau kad kredit sahaja. Penghantaran terus dari pihak Shaklee (M).

2. Atau, anda boleh hubungi nombor yang tertera dibawah untuk maklumat lanjut

DISCLAIMER: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. Any statements in this website have not been evaluated by the Food and Drug Administration. Products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. If you require any medical related advice, contact your physician promptly.

Saya ialah Pengedar Sah Shaklee anda di TELIPOK, Pekan Nabalu, Tamparuli, Tuaran, Putera Jaya, Sepanggar dan Indah Permai. Penghantaran produk Shaklee menggunakan kurier ke seluruh Malaysia.

Untuk order produk shaklee, daftar keahlian, atau peluang jana pendapatan dengan Shaklee, hubungi:
Daftar Ahli Shaklee di "Join Now" (Express Enrolment) untuk mendapat penjimatan harga sehingga 20%.

Wednesday, 22 November 2017

Produk Penjagaan Kulit Terbaik Untuk Si Manja Anda! Selamat, Lembut dan Organik..

Produk Penjagaan Kulit Terbaik Untuk Si Manja Anda! Selamat, Lembut dan Organik | Shakleebaby™ memahami keperluan bayi anda dan hanya menggunakan bahan-bahan yang SELAMAT, LEMBUT dan ORGANIK untuk menghasilkan produk penjagaan kulit terbaik untuk si manja anda.

http://www.kateginting.com/2017/11/produk-penjagaan-kulit-terbaik-untuk-si-Manja-Anda-Selamat-Lembut-dan-Organik.html

Keistimewaan Shaklee

http://www.kateginting.com/2017/11/produk-penjagaan-kulit-terbaik-untuk-si-Manja-Anda-Selamat-Lembut-dan-Organik.html

Gentle Wash

http://www.kateginting.com/2017/11/produk-penjagaan-kulit-terbaik-untuk-si-Manja-Anda-Selamat-Lembut-dan-Organik.html
  • Menjadikan masa mandi selamat dan menyeronokkan.
http://www.kateginting.com/2017/11/produk-penjagaan-kulit-terbaik-untuk-si-Manja-Anda-Selamat-Lembut-dan-Organik.html
  • Mengandungi chamomile, lavender dan aloe vera organik, mandian yang lembut ini menenteramkan, menenangkan dan melegakan kulit. Ianya tidak menimbulkan alahan, mempunyai pH yang seimbang dan diuji untuk sensitiviti, sememangnya sesuai untuk mandian yang penuh dengan kasih sayang bagi kulit yang lebih lembut.
Soothing Lotion

http://www.kateginting.com/2017/11/produk-penjagaan-kulit-terbaik-untuk-si-Manja-Anda-Selamat-Lembut-dan-Organik.html
  • Lembut secara semulajadi untuk kulit sensitif.
http://www.kateginting.com/2017/11/produk-penjagaan-kulit-terbaik-untuk-si-Manja-Anda-Selamat-Lembut-dan-Organik.html
  • Kekalkan pipi gebu si manja dan kelembapan jari-jemarinya dengan losyen yang lembut ini. Ianya mengandungi chamomile, lavender, minyak rosemary, minyak vanila, minyak biji bunga matahari, minyak biji jojoba dan shea butter organik.
Massage Oil

http://www.kateginting.com/2017/11/produk-penjagaan-kulit-terbaik-untuk-si-Manja-Anda-Selamat-Lembut-dan-Organik.html
  • Campuran organik yang menenangkan.
http://www.kateginting.com/2017/11/produk-penjagaan-kulit-terbaik-untuk-si-Manja-Anda-Selamat-Lembut-dan-Organik.html


Minyak urut yang sangat lembut ini sememangnya sempurna untuk mengurut bayi anda pada bila-bila masa ataupun untuk digunakan sebagai pelembap selepas mandian. Mengandungi minyak biji bunga matahari, lavender dan chamomile, ia memberikan sentuhan yang lembut dan penuh kasih sayang.



Ingin dapatkan Produk Penjagaan Kulit Terbaik untuk si manja anda?


Anda ada 2 pilihan mudah untuk mendapatkan Set Shaklee Baby ini:

1. Secara online. Anda boleh buat belian terus di laman eSell Shaklee dengan harga RM381.60. Pembayaran dengan kad debit atau kad kredit sahaja. Penghantaran terus dari pihak Shaklee (M).

Psst.. Psst..

Bulan ni ada PROMOSI Shaklee Baby tau! BELI 2 set Shaklee Baby, anda akan DAPAT 3 SET. Dengan harga 2 set tu, anda dah dapat JOIN SEBAGAI AHLI SHAKLEE dan sekaligus dapat BONUS bulan depan. Best tak?

2. Anda boleh hubungi nombor yang tertera dibawah untuk maklumat lanjut.


DISCLAIMER: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. Any statements in this website have not been evaluated by the Food and Drug Administration. Products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. If you require any medical related advice, contact your physician promptly.

Saya ialah Pengedar Sah Shaklee anda di TELIPOK, Pekan Nabalu, Tamparuli, Tuaran, Putera Jaya, Sepanggar dan Indah Permai. Penghantaran produk Shaklee menggunakan kurier ke seluruh Malaysia.

Untuk order produk shaklee, daftar keahlian, atau peluang jana pendapatan dengan Shaklee, hubungi:
Daftar Ahli Shaklee di "Join Now" (Express Enrolment) untuk mendapat penjimatan harga sehingga 20%.

Tuesday, 21 November 2017

Asid Lemak Omega-3 Lemak Sihat Untuk Anda

Asid Lemak Omega-3 Lemak Sihat Untuk Anda | Asid Lemak Omega-3 merupakan lemak sihat atau “baik” yang kita perlukan untuk menyokong fungsi normal tubuh.

http://www.kateginting.com/2017/11/asid-lemak-omega-3-lemak-sihat-untuk-anda.html

Minyak Omega-3 telah dikaji secara menyeluruh atas khasiat kebaikannya kepada tubuh:

#1 Kesihatan Jantung

Omega-3 terkenal dalam mengurangkan keradangan. Keradangan boleh merosakkan pembuluh darah dan boleh mengakibatkan penyakit jantung.

Berasaskan kajian, EPA & DHA memberikan kebaikan berikut  – kesemuanya berupaya mengurangkan risiko penyakit jantung:
• Menyeimbangkan triglyceride (kolesterol) dan paras tekanan darah.
• Memperbaiki kitaran darah.
• Mengekalkan denyut jantung sihat.

#2 Fungsi Otak

Otak kita terdiri daripada 60% lemak dan kebanyakan sistem saraf terdiri daripada lemak. Korteks Serebrum (berfungsi untuk ingatan dan tumpuan) dianggarkan mengandungi sekitar 20% DHA.

EPA dan DHA telah dikaji atas:
• Penglibatannya dalam penghantaran maklumat antara saraf.
• Kesan mood positif,4 kognitif, memori, pembelajaran dan pemerhatian.
• Kesan penuaan sihat, yang memperlahankan permulaan gangguan otak seperti Alzheimer and demensia

#3 Kesihatan Sendi

Omega-3 berfungsi untuk mengurangkan keradangan dengan mencegah pembentukan enzim yang menghakis tulang rawan menyebabkan sakit sendi.

Omega-3 juga mempunyai peranan penting dalam:
• Memelihara ketumpatan tulang.
• Meningkatkan pergerakan sendi, kelenturan, mengurangkan kekakuan, pembengkakan dan kesakitan.
• Menurunkan keradangan – mencegah keradangan sendi dan kemusnahan – biasa dalam arthiritis.
• Bertindak sebagai pelincir yang membolehkan sendisendi yang berkeriut dan sakit bergerak dengan bebas.

#4 Kehamilan

Asid Lemak Omega-3 penting di sepanjang tempoh kehamilan dan penyusuan. Selepas bayi dilahirkan, Omega-3 menyokong:
• Perkembangan otak dan fungsi imun.
• Kesihatan emosi dan kesejahteraan ibu semasa berpantang.
• Perkembangan otak janin, mata dan sistem saraf.
• DHA merupakan komponen penting retina – amat penting untuk perkembangan penglihatan yang baik untuk bayi.
• DHA penting untuk perkembangan optimum otak sebelum kelahiran dan semasa zaman kanak-kanak.
• Dapat mengurangkan risiko alahan pada bayi.
• Menyokong tempoh kehamilan lengkap dan berat lahir sihat.

Omega-3 juga didapati dapat menyokong kesihatan kulit, membantu dalam penurunan berat badan, meningkatkan sistem imun dan mengawal pengeluaran dan fungsi hormon.
Walaupun Omega-3 mempunyai banyak faedah kesihatan, ia merupakan nutrient yang tidak boleh dihasilkan oleh tubuh kita. Maka, pengambilan Omega-3 melalui pemakanan adalah penting. Seorang yang sihat memerlukan kira-kira 1,000-2,000 mg minyak ikan sehari.


Disini ada dua orang Pengedar Shaklee yang ingin berkongsi tentang kehebatan OmegaGuard buat mereka.

Testimoni OMEGA-3 berkesan untuk saya!

Testimoni #1: Kekal Sihat!

http://www.kateginting.com/2017/11/asid-lemak-omega-3-lemak-sihat-untuk-anda.html

"Selepas 2 bulan mengambil OmegaGuard, saya semakin yakin yang produk ini berkesan untuk kesihatan jantung saya. Sekarang saya boleh bebas bergerak. Hanya 3 biji sehari untuk kesihatan jantung dan sendi. Saya sukakan OmegaGuard yang melalui 3 peringkat proses penapisan molekul untuk memastikan ianya minyak ikan tulen dan selamat. Ia juga tiada rasa hanyir dan bau busuk! Saya amat teruja untuk berkongsi produk ini dengan orang lain yang mahu menjadi lebih sihat." Munirah bt Rosli, 30, Kuala Lumpur.

Testimoni #2: Tumpuan Menjadi Lebih Baik!

http://www.kateginting.com/2017/11/asid-lemak-omega-3-lemak-sihat-untuk-anda.html

"OmegaGuard produk wajib bagi saya yang sibuk dan aktif. Ia dapat membantu saya mengekalkan kesihatan. Saya dapat memberikan tumpuan yang lebih pada pelajaran dan saya dapat fokus pada hobi saya. Dan yang lebih penting, saya yakin dengan OmegaGuard yang dibuat daripada sumber yang dipercayai dan Shaklee adalah sebuah syarikat yang mempunyai sejarah pengeluaran yang kukuh." Mariam Shahida Bt Saupi, 23, Gombak.

Baca4 Tips Penting Memilih Minyak Ikan Berkualiti Tinggi 

Anda ingin dapatkan Asid Lemak Omega-3 untuk insan tersayang? 

Anda boleh buat belian terus di laman eSell Shaklee dengan harga RM136,25. Pembayaran dengan kad debit atau kad kredit sahaja. Penghantaran terus dari pihak Shaklee (M).

Atau, anda boleh hubungi nombor yang tertera dibawah untuk maklumat lanjut.

DISCLAIMER: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. Any statements in this website have not been evaluated by the Food and Drug Administration. Products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. If you require any medical related advice, contact your physician promptly.

Saya ialah Pengedar Sah Shaklee anda di TELIPOK, Pekan Nabalu, Tamparuli, Tuaran, Putera Jaya, Sepanggar dan Indah Permai. Penghantaran produk Shaklee menggunakan kurier ke seluruh Malaysia.

Untuk order produk shaklee, daftar keahlian, atau peluang jana pendapatan dengan Shaklee, hubungi:
Daftar Ahli Shaklee di "Join Now" (Express Enrolment) untuk mendapat penjimatan harga sehingga 20%.

Monday, 20 November 2017

4 Tips Penting Memilih Minyak Ikan Berkualiti Tinggi

4 Tips Penting Memilih Minyak Ikan Berkualiti Tinggi | Berikutan saranan untuk mengambil 2-3 hidangan ikan seminggu - terutamanya ikan laut dalam, ianya adalah saranan yang baik untuk memastikan pengambilan EPA / DHA yang mencukupi.

Walaubagaimanapun, tidak semua orang makan ikan secara kerap. Terdapat juga banyak kebimbangan mengenai risiko pencemaran yang terdapat dalam ikan biasa.

Persoalan yang sering berlegar di fikiran adalah adakah manfaat kesihatan daripada pengambilan ikan adalah lebih penting daripada risiko mengambil ikan yang mengandungi merkuri, plumbum atau toksin lain.

Dengan kebimbangan ini, banyak orang beralih kepada suplemen minyak ikan sebagai jalan penyelesaian. Apabila minyak ikan diproses dengan betul, bahan pencemar boleh disingkirkan atau dikurangkan ke tahap di mana ianya tidak seharusnya menimbulkan risiko.

http://www.kateginting.com/2017/11/4-tips-penting-memilih-minyak-ikan-berkualiti-tinggi.html

Apabila memilih minyak ikan yang berkualiti, perhatikan ciri-ciri ini:

#1 Syarikat yang berkualiti

Tidak semua minyak ikan adalah sama. Cari syarikat yang boleh anda percayai, dan mempunyai sejarah pengeluaran produk yang berkualiti.

#2 Ketulenan dan Keselamatan

Penyulingan Molekul - proses yang meletakkan ikan di dalam keadaan vakum - membolehkan ia mendidih pada suhu yang lebih rendah untuk melindunginya dari rosak. Ini membolehkan EPA dan DHA dipisahkan daripada logam berat, yang membolehkan toksin disingkirkan. Proses ini juga mengurangkan bau dan rasa hanyir ikan.

#3 Ikan kecil atau Ikan Besar?

Kehadiran sejumlah kecil toksin tidak menjadi masalah untuk ikan kecil. Namun, apabila ikan yang lebih besar memakan beribu-ribu ikan kecil, ia mengumpul lebih banyak toksin. Apabila kita perhatikan rantaian makanan, semakin besar ikan, semakin tinggi bioakumulasi. Minyak ikan yang diambil dari ikan kecil, mempunyai jumlah bioakumulasi toksin yang rendah.

#4 Kelangsungan

Ikan adalah penting dalam pemakanan kita. Kita harus memastikan sumber minyak ikan yang baik adalah mencukupi untuk masa hadapan. Sebuah syarikat yang bertanggungjawab akan memberi perhatian terhadap saiz populasi dan had tangkapan serta mengelakkan penangkapan ikan pada musim pembiakan untuk memastikan bekalan jangkamasa panjang sentiasa mencukupi.

http://www.kateginting.com/2017/11/4-tips-penting-memilih-minyak-ikan-berkualiti-tinggi.html

Suplemen Minyak Ikan Terbaik Di Pasaran

Sekarang anda dah faham mengapa pengambilan suplemen minyak ikan berkualiti tinggi penting untuk menyokong keperluan  EPA / DHA yang mencukupi dalam badan anda, kan?

Jadi, mari saya perkenalkan minyak ikan yang terbaik di pasaran, OmegaGuard.


OmegaGuard membekalkan spektrum luas asid lemak omega-3 yang terdiri daripada tujuh komponen utama, termasuk EPA untuk kesihatan keseluruhan dan DHA untuk fungsi dan perkembangan minda yang normal. 


Satu sajian OmegaGuard membekalkan 990mg asid lemak omega-3.

Baca: 26 Kelebihan Omega Guard, Minyak Ikan Terbaik!



Sebotol Minyak Ikan OmegaGuard berharga RM136.25 sahaja (Belum termasuk kos pos). Anda boleh dapatkan Minyak Ikan OmegaGuard secara online di laman eSell (klik sini). Produk akan dihantar selepas pembayaran lengkap diterima.

DISCLAIMER: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. Any statements in this website have not been evaluated by the Food and Drug Administration. Products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. If you require any medical related advice, contact your physician promptly.

Saya ialah Pengedar Sah Shaklee anda di TELIPOK, Pekan Nabalu, Tamparuli, Tuaran, Putera Jaya, Sepanggar dan Indah Permai. Penghantaran produk Shaklee menggunakan kurier ke seluruh Malaysia.

Untuk order produk shaklee, daftar keahlian, atau peluang jana pendapatan dengan Shaklee, hubungi:
Daftar Ahli Shaklee di "Join Now" (Express Enrolment) untuk mendapat penjimatan harga sehingga 20%.