❀ Selamat Datang | Saya Kate | Shaklee Independent Distributor ID:944001 | Jika inginkan konsultansi berkenaan masalah kesihatan, sila hubungi saya - 010 343 4064 | Nak tanya apa2 pun boleh. Saya akan membantu anda sebaiknya ❀

Wednesday, 1 November 2017

Promosi Shaklee November 2017 - Diskaun 5%, Yuran Ahli Percuma, Cash Bonus

Promosi Shaklee November 2017 - Diskaun 5%, Yuran Ahli Percuma, Cash Bonus | Seronoknya bila Shaklee annouce PROMOSI BELI 2 BOTol VIVIX akan dapat 5% DISKAUN. Tetapi hanya untuk ahli baru Sahaja!

Promosi Twin Pack Diskaun 5%

Apa yang anda akan dapat dengan promosi ini?


http://www.kateginting.com/2017/11/Promosi-Shaklee-November-2017-Diskaun-5-Yuran-Ahli-Percuma-Cash-Bonus.html
  • Diskaun 5% (Jimat RM40.28)
  • Automatik PERCUMA YURAN AHLI Shaklee(Jimat RM68.90)
  • Tengah bulan depan BONUS RM36.10
  • PERCUMA Postage (Jimat RM10)
  • Berpeluang menjana pendapatan bersama Shaklee
JIMAT: RM155!!

APA ITU VIVIX SHAKLEE?

Satu kajian klinikal baru-baru ini menunjukkan bahawa bahan-bahan Vivix mengaktifkan pengatur utama genetik yang membantu menolak penuaan selular. Dalam kajian makmal, bahan-bahan Vivix telah menunjukkan kesan 4 mekanisme utama penuaan selular:

#1 Kerosakan DNA

Setiap hari, setiap sel dalam badan anda dihujani oleh sehingga satu juta “penyerang hendap” yang boleh merosakkan DNA. Serangan ini boleh merosakkan pangkalan data genetik sel, mewujudkan “typo” yang boleh menjejaskan fungsi sel dan panjang umur.

Bahan-bahan yang terkandung dalam vivix membantu melindungi dan membaiki DNA selular.

#2 Pengawal selia genetik

Pengawal selia genetik menyumbang kepada kemerosotan selular yang berkaitan dengan usia.

Dalam satu kejayaan utama, satu kajian klinikal baru-baru ini menunjukkan bahawa bahan-bahan vivix mengaktifkan pengatur utama genetik yang membantu menolak penuaan selular.

#3 Penurunan pengeluaran tenaga selular

Mithochondria dalam sel-sel kita mencipta tenaga yang kita tidak boleh hidup tanpa. Sebagai penurunan kecekapan mithochondrial, penurunan fungsi sel.

Bahan-bahan vivix menggalakkan biogenesis mitokondria.

#4 Pengumpulan protein AGE

Pengumpulan lebihan “Advanced Glycation End” produk (AGE) boleh menyebabkan kerosakan selular yang boleh berkompromi Intergriti dan panjang umur sel.

Bahan-bahan Vivix adalah 10x lebih berkuasa daripada resveratrol pada AGE yang membantu memperlahankan pembentukan protein.

Vivix juga menyokong kesihatan jantung, kesihatan otak, kesihatan imun, kesihatan sendi, perlindungan antioksidan, meningkatkan tenaga selular, kesihatan yang baik dan kesejahteraan.

Cara Nak Beli Vivix Shaklee

Harga 1 botol Vivix ini ialah RM475 sahaja. Tetapi, jika anda membuat pembelian 2 botol Vivix di dalam 1 resit, secara automatik anda akan menjadi ahli dan dapat diskaun 5%. 

 Anda ada 2 pilihan mudah untuk mendapatkan Vivix ini:

1. Secara online. Anda boleh buat belian di laman eSell Shaklee (2 botol Vivix dengan diskaun 5%). Pembayaran dengan kad debit atau kad kredit sahaja. Penghantaran terus dari pihak Shaklee (M).

2. WhatsApp 016-8425632 untuk kami bantu anda.

DISCLAIMER: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. Any statements in this website have not been evaluated by the Food and Drug Administration. Products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. If you require any medical related advice, contact your physician promptly.

Saya ialah Pengedar Sah Shaklee anda di TELIPOK, Pekan Nabalu, Tamparuli, Tuaran, Putera Jaya, Sepanggar dan Indah Permai. Penghantaran produk Shaklee menggunakan kurier ke seluruh Malaysia.

Untuk order produk, mendaftar jadi ahli, atau peluang jana pendapatan dengan Shaklee, hubungi:
Daftar Ahli Shaklee di "Join Now" (Express Enrolment) untuk mendapat penjimatan harga sehingga 20%.

No comments:

Post a Comment