Posts

Showing posts from December, 2017

Tips Beli Vivix di Shaklee HQ Sunway GEO

Image
Woww, bulan ni ramai yang beli vivix. Semua nak cuba untuk manfaat kesihatan menyeluruh. Sampai ada customer yang nak pergi beli sendiri di cawangan sah Shaklee. Nak cepat katanya. Kalau boleh nak beli vivix murah, tapi nak dapat cepat. Kalau pos nak tunggu lama lagi.
Berita baik untuk anda yang  duduk di sekitar Bandar Sunway, Sunway GEO, Sunway Medical Centre, Sunway South Quay, Sunway Pyramid dan Sunway Lagoon.
Untuk anda, boleh terus walk in sahaja ke Shaklee HQ yang terletak di Sunway GEOTower.
Untuk pengetahuan anda semua, Shaklee HQ ni best sebab konsep ala farmasi, cash and carry.

Dari traffic light simpang empat besar depan Sunway Medical Center dan Sunway GEO Tower, anda boleh nampak signboard Shaklee. So, memang confirm tak sesatlah!
Nak Buat Sebelum Ke Shaklee HQ, Sunway GEO?
Baiklah, sekarang anda dah tahu di mana lokasi Shaklee HQ kan. Tapi, sebelum bertolak ke sana, pastikan anda ada Shaklee ID sendiri, sebab tak boleh beli guna ID orang lain.
Ada 2 cara untuk dapatkan Shakle…

Polifenol Berkesan! Miliki Kulit Lembut, Anjal dan Berseri

Image
Polifenol Berkesan! Miliki Kulit Lembut, Anjal dan Berseri | Apa itu polifenol? Pasti anda tertanya-tanya kan?

POLIFENOL BERKESAN!
Polifenol adalah sekumpulan bahan semulajadi yang terdapat dalam tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan. Ia berperanan memberi mereka warna sambil melindungi dari penyakit. Polifenol memainkan peranan penting dalam mengekalkan kesihatan dan kesejahteraan anda, melindungi sel-sel dalam tubuh dari kerosakan radikal bebas termasuk meningkatkan kesihatan dan seri kulit.



Miliki Kulit Lembut, Anjal dan Berseri
Memiliki kulit yang lembut, anjal, segar dan berseri adalah impian setiap wanita. Anda boleh milikinya dengan polifenol, salah satu nutrien penting bagi kulit untuk menyokong pengeluaran kolagen untuk menganjalkan kulit, menghalang kedutan dan kendur, dan menggalakkan pembentukan tisu yang sihat supaya anda dapat menikmati kulit yang sempurna tanpa cela.



Kajian klinikal terkini menunjukkan polifenol mungkin mempunyai potensi untuk menggalakkan penghasilan kulit sihat …

Cara Beli Vivix Dengan Harga Murah Dan Lebih Jimat

Image
Cara Beli Vivix Dengan Harga Murah Dan Lebih Jimat | Vivix adalah salah satu produk dalam senarai Top 10 Best Seller produk Shaklee dan merupakan produk top 10 vitamin Shaklee yang paling laris. Walaupun harga vivix ni paling mahal antara vitamin Shaklee yang lain, tapi pengguna tak kisah pun sebab mereka dah tahu khasiat dan kualiti Vivix  ni setanding dengan harganya.



Tambahan pula makin ramai yang mencari Vivix apabila Vivix mula keluar di beberapa laman dan blog Viral. Di sinilah mula cabaran bagi pengedar Shaklee.
Hati-hati Beli Vivix Murah Dari Tempat Yang Tak di Sah
Sesetengah pengguna bila nak beli Vivix murah, mereka akan mula survey dengan pengedar Shaklee sana sini, tanya harga, cara makan dan khasiat bagai, tapi akhirnya beli di tempat yang tidak sah.
Apa tempat yang tak sah tu? Contohnya, seperti di laman e-commerce macam Lazat.da, Jalan 11 dan lain-lain. Untuk pengetahuan anda semua, produk Shaklee hanya boleh dibeli dari pengedar Shaklee yang sah tau, iaitu orang perseoran…

Promosi Bulanan Shaklee December 2017

Image
Promosi Bulanan Shaklee December 2017 | Berita baik untuk anda! Bulan ini shaklee ada promosi yang amat berbaloi-baloi. Offer ini jarang tau shaklee buat. Kadang-kadang kena tunggu setahun juga. Cepat sementara stok masih ada. 

#1 Live vibrantly with Vivix 

Klik sini untuk maklumat produk
#2 PWP Red Hot Cooler Bag Dengan Sudu Vivix Eksklusif

Dengan setiap pembelian minimum 100UV produk shaklee (anggaran RM300 ke atas mengikut nilai barangan) dalam satu resit, anda layak
Purchase With Purchase: Red Hot Cooler Bag Dengan Sudu Vivix Eksklusif hanya RM29.89. Promosi ini hanya sah dari 1 hingga 31 December 2017, sementara stok masih ada.
Cooler bag tu bukan untuk isi Vivix sahaja tau. Anda juga boleh isi lunch box, minuman sejuk, susu perahan bayi (EBM) dan lain-lain lagi. Boleh juga letak ice pack kan supaya minuman tetap sejuk macam baru keluar dari peti sejuk. Hehehe.. Macam-macam idea..
#3 Vita-Lea For Children

Beli 3 Percuma 1
Klik sini untuk maklumat produk
DISCLAIMER:This website is not in…