❀ Selamat Datang | Saya Kate | Shaklee Independent Distributor ID:944001 | Jika inginkan konsultansi berkenaan masalah kesihatan, sila hubungi saya - 010 343 4064 | Nak tanya apa2 pun boleh. Saya akan membantu anda sebaiknya ❀

Thursday, 14 December 2017

Tips Beli Vivix di Shaklee HQ Sunway GEO

Woww, bulan ni ramai yang beli vivix. Semua nak cuba untuk manfaat kesihatan menyeluruh. Sampai ada customer yang nak pergi beli sendiri di cawangan sah Shaklee. Nak cepat katanya. Kalau boleh nak beli vivix murah, tapi nak dapat cepat. Kalau pos nak tunggu lama lagi.

Berita baik untuk anda yang  duduk di sekitar Bandar Sunway, Sunway GEO, Sunway Medical Centre, Sunway South Quay, Sunway Pyramid dan Sunway Lagoon.

Untuk anda, boleh terus walk in sahaja ke Shaklee HQ yang terletak di Sunway GEOTower.

Untuk pengetahuan anda semua, Shaklee HQ ni best sebab konsep ala farmasi, cash and carry.

http://www.kateginting.com/2017/12/tips-beli-vivix-di-shaklee-hq-sunway-geo.html

Dari traffic light simpang empat besar depan Sunway Medical Center dan Sunway GEO Tower, anda boleh nampak signboard Shaklee. So, memang confirm tak sesatlah!

Nak Buat Sebelum Ke Shaklee HQ, Sunway GEO?

Baiklah, sekarang anda dah tahu di mana lokasi Shaklee HQ kan. Tapi, sebelum bertolak ke sana, pastikan anda ada Shaklee ID sendiri, sebab tak boleh beli guna ID orang lain.

Ada 2 cara untuk dapatkan Shaklee ID sendiri:

Cara (1): Tak perlu hubungi sesiapa. Isi sahaja maklumat di tab “Join Now” (klik sini) ini. 7 digit Shaklee ID akan dihantar melalui SMS dan juga ke e-mail anda.

Cara (2): WhatsApp kami di 016-842 5632 (klik dari smartphone anda). Kami akan bantu key-in kan maklumat anda di portal Shaklee, dan terus berikan 7 digit Shaklee ID kepada anda.

Bila dah dapat Shaklee ID ni, barulah gerak ke Shaklee HQ, Sunway GEO dengan senang hati.

Sejujurnya kan, lebih baik anda ada ID sendiri, senang nak beli produk Shaklee sama ada secara online ataupun walk in ke mana-mana branch. Dapat kumpul points di atas pembelian sendiri juga. Contoh kalau beli 2 botol Vivix, confirm dapat cash bonus 5%. Jimat banyak, kan.

Credit: GenkiMomma

Cara Beli Vivix di Shaklee HQ, Sunway GEO

Sampai sahaja di Shaklee HQ, terus pergi ke kaunter cashier tau, tak perlu cari Vivix di rak suplemen. Sebabnya, Vivix tidak disusun di rak. Sebaliknya, Vivix disimpan khas di dalam peti sejuk untuk menjaga kualitinya, betul-betul di belakang kaunter cashier.

Jadi, anda terus sahaja beritahu pada staf di kaunter nak beli Vivix. Inilah peti sejuknya.

http://www.kateginting.com/2017/12/tips-beli-vivix-di-shaklee-hq-sunway-geo.html

Boleh terus beli 2 botol Vivix dan aktifkan keahlian Shaklee di kaunter.

Harga sebotol Vivix ialah RM503.50. Kami galakkan beli 2 botol Vivix terus sebab akan dapat keahlian Shaklee percuma (Jimat hampir RM68.90), dan terus dapat beli Vivix dengan harga paling murah di pasaran, iaitu harga ahli. Bulan depannya akan dapat bonus tunai 5% pula. Jimat berganda kan.

Paling penting, kami guarantee Vivix yang bakal anda beli di Shaklee HQ ini akan dapat jaminan kualiti dan warranty dari Shaklee (M). Dan, semestinya konsultasi terbaik dari kami.

Katalah, anda terlupa juga nak register siap-siap sebelum gerak ke Shaklee HQ tadi, tak apa. Maklumkan sahaja pada staf yang anda nak daftar ahli Shaklee under ID 944001 (Catherinesiena).

Haa, mudah ja kan? Kalau ada yang tak clear, WhatsApp sahaja kami di 016-842 5632.


DISCLAIMER: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. Any statements in this website have not been evaluated by the Food and Drug Administration. Products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. If you require any medical related advice, contact your physician promptly.

Saya ialah Pengedar Sah Shaklee anda di TELIPOK, Pekan Nabalu, Tamparuli, Tuaran, Putera Jaya, Sepanggar dan Indah Permai. Penghantaran produk Shaklee menggunakan kurier ke seluruh Malaysia.

Untuk order produk shaklee, daftar keahlian, atau peluang jana pendapatan dengan Shaklee, hubungi:
Daftar Ahli Shaklee di "Join Now" (Express Enrolment) untuk mendapat penjimatan harga sehingga 20%.

No comments:

Post a Comment