❀ Selamat Datang | Saya Kate | Shaklee Independent Distributor ID:944001 | Jika inginkan konsultansi berkenaan masalah kesihatan, sila hubungi saya - 010 343 4064 | Nak tanya apa2 pun boleh. Saya akan membantu anda sebaiknya ❀

Friday, 12 January 2018

Produk Baru Shaklee CoQ-Trol Plus Untuk Kekal Bertenaga

Anda cepat letih di siang hari? Asyik lemauuuu saja? Sedang merancang ingin hamil (TTC)?

Ok, wajib baca tentang produk baru dari Shaklee Jan 2018 ini.

http://www.kateginting.com/2018/01/produk-baru-shaklee-coq-trol-plus-untuk-kekal-bertenaga.html

Sebelum ini ada Shaklee ada suplemen CoQ Health Plus. Tapi diberhentikan. Lepas tu, Shaklee keluarkan balik dengan menambah baik formula dengan membawa masuk suplemen CoQ10 baru yang dikenali sebagai CoQ-Trol Plus.

Antara kelebihan produk Shaklee yang baru ini adalah:

(1) Kuantiti CoQ10 per kapsul dah bertambah. CoQ-Trol Plus ada 100mg CoQ10 per kapsul.
(2) Bonus: Ada 5.5mg campuran Tokoferol.
(3) Bonus: Ada 2mg Resveratrol

Dari segi manfaat kesihatan, Coenzyme Q10 secara umum:

#1 Beri tenaga berkekalan

Kandungan CoQ10 yang lebih tinggi menghasilkan lebih banyak tenaga di dalam sel anda serta membekalkan tenaga dengan lebih cekap. Hasilnya, anda boleh menjalani hari anda dengan bertenaga, cergas, dan berkeyakinan! Peningkatan CoQ10 membantu:
 • Meningkatkan kekuatan otot. 
 • Mempercepatkan pemulihan luka.
#2 Peredaran darah yang sihat

CoQ10 lebih tertumpu pada organ-organ yang menggunakan banyak tenaga seperti jantung. Peredaran darah yang sihat menunjukkan jantung anda kuat dan sihat. Untuk mengekalkannya berdegup dengan sihat, anda memerlukan CoQ10 tambahan yang membantu:
 • Menguatkan otot-otot jantung. 
 • Menyokong fungsi jantung yang sihat. 
 • Meningkatkan paras tenaga untuk mereka yang mengambil statin. Bagi yang sedang merancang ingin hamil (TTC), ataupun nak tambah zuriat lagi, amat digalakkan untuk amalkan pengambilan CoQ-Trol Plus ini.
#3 Tingkatkan fungsi kognitif

Bertindak sebagai antioksida yang melindungi saraf, CoQ10 membantu mengurangkan pembentukan plak amiloid,9 salah satu punca utama Penyakit Alzheimer, di dalam otak anda. Kekalkan kesihatan sel-sel otak dan tingkatkan memori, tumpuan serta minda anda dengan CoQ10 yang juga membantu:
 • Menjana fungsi otak yang sihat. 
 • Meningkatkan fokus dan fungsi-fungsi sel otak. 
#4 Kulit yang berseri

CoQ10 juga terdapat di permukaan luar kulit yang melindungi kulit anda dari sinaran UV yang berbahaya. Ia juga membekalkan tenaga untuk sel-sel yang rosak memperbaiki diri mereka sendiri, jadi kulit anda kekal berseri dan kelihatan lebih muda. Pengambilan CoQ10 membantu:
 • Menganjalkan kulit dan mengurangkan kedutan. 
 • Meningkatkan tekstur kulit. 
#5 Sistem reproduksi yang sihat

Selain bertindak sebagai antioksida yang kuat untuk melawan tindakbalas oksidatif, CoQ10 juga menyokong sistem reproduktif yang sihat dengan meningkatkan tenaga dalam sperma dan ovum. Pengambilan CoQ10 membantu: 
 • Meningkatkan jumlah sperma yang sihat. 
 • Meningkatkan pergerakan sperma. 
 • Meningkatkan kualiti ovum. 
TAHUKAH ANDA?

Kajian telah menunjukkan bahawa statin, ubat yang merendahkan kolesterol, menghalang pembentukan CoQ10 sebanyak 40%! Suplemen CoQ10 membantu mengekalkan kekuatan jantung anda.

http://www.kateginting.com/2018/01/produk-baru-shaklee-coq-trol-plus-untuk-kekal-bertenaga.html

Anda ada 2 pilihan mudah untuk mendapatkan produk baru Shaklee, CoQ-Trol Plus Shaklee ini:

1. Secara online. Anda boleh buat belian terus di laman eSell Shaklee dengan harga RM157.68. Pembayaran dengan kad debit atau kad kredit sahaja. Penghantaran terus dari pihak Shaklee (M).

2. Atau, anda boleh hubungi nombor yang tertera dibawah untuk maklumat lanjut.

DISCLAIMER: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. Any statements in this website have not been evaluated by the Food and Drug Administration. Products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. If you require any medical related advice, contact your physician promptly.

Saya ialah Pengedar Sah Shaklee anda di TELIPOK, Pekan Nabalu, Tamparuli, Tuaran, Putera Jaya, Sepanggar dan Indah Permai. Penghantaran produk Shaklee menggunakan kurier ke seluruh Malaysia.

Untuk order produk shaklee, daftar keahlian, atau peluang jana pendapatan dengan Shaklee, hubungi:
Daftar Ahli Shaklee di "Join Now" (Express Enrolment) untuk mendapat penjimatan harga sehingga 20%.

No comments:

Post a Comment