❀ Selamat Datang | Saya Kate | Shaklee Independent Distributor ID:944001 | Jika inginkan konsultansi berkenaan masalah kesihatan, sila hubungi saya - 010 343 4064 | Nak tanya apa2 pun boleh. Saya akan membantu anda sebaiknya ❀

Saturday, 17 February 2018

Asid Lemak Omega 6 Sahabat baik Untuk kulit Cantik Dan Berseri

Asid Lemak Omega 6 Sahabat baik Untuk kulit Cantik Dan Berseri | Cerita tentang kulit cantik, mestilah semua nak kan kulit cantik kan? 

Hari ini saya nak kongsi satu lagi rahsia yang anda boleh amalkan untuk dapatkan kulit cantik dan berseri. Rahsia yang saya maksudkan adalah dengan mengamalkan GLA Complex.  GLA adalah asid lemak omega-6 penting yang digunakan oleh badan anda untuk menghasilkan prostaglandin- bahan yang membantu mengawal pelbagai fungsi tubuh, termasuk kesihatan kulit anda. Miliki kulit yang sihat dan lembut dengan Shaklee GLA Complex.

http://www.kateginting.com/2018/02/asid-lemak-omega-6-sahabat-baik-untuk-kulit-cantik-dan-berseri.html

Keistimewaan Shaklee
  • Diperolehi daripada minyak borage yang mengandungi GLA berkepekatan tinggi (17%-25%), tulen dan semula jadi dalam bentuk yang mudah diserap.
  • Diformulasi khas dengan gabungan GLA (asid lemak Omega-6), minyak biji bunga matahari (satu lagi sumber asid lemak Omega-6), dan vitamin E untuk mengekalkan kesejahteraan dan kesihatan kulit.

Kekalkan Kelembapan Kulit dengan GLA
  • Membantu meningkatkan kelembapan kulit.
  • Membantu mengembalikan kehalusan dan kelembutan kulit.
http://www.kateginting.com/2018/02/asid-lemak-omega-6-sahabat-baik-untuk-kulit-cantik-dan-berseri.html


DISCLAIMER: Any statements in this website have not been evaluated by the Food and Drug Administration. Products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Nak order GLA Complex?

Anda boleh dapatkan secara online melalui laman eSell Shaklee dengan harga RM91.25 (Tidak termasuk kos penghantaran). Pembayaran dengan kad debit atau kad kredit sahaja. Penghantaran terus dari pihak Shaklee (M).

Ataupun, anda boleh:

WhatsApp kami di 016-8425632 (klik dari smartphone anda).
Follow FB Kate Ginting untuk chat secara langsung.
Daftar keahlian Shaklee di “Join Now“ sekarang & nikmati penjimatan hingga 20%.

No comments:

Post a Comment