❀ Selamat Datang | Saya Kate | Shaklee Independent Distributor ID:944001 | Jika inginkan konsultansi berkenaan masalah kesihatan, sila hubungi saya - 010 343 4064 | Nak tanya apa2 pun boleh. Saya akan membantu anda sebaiknya ❀

Sunday, 25 February 2018

CoQ-Trol Plus Berkesan Untuk Saya!

CoQ-Trol Plus Berkesan Untuk SayaKajian telah menunjukkan bahawa Koenzim Q10 membantu untuk menjana lebih banyak tenaga selain memberikan manfaat kesihatan lain.

Teruskan membaca untuk ketahui kehebatan produk yang baru dilancarkan ini untuk mereka!

Testimoni 1: Meningkatkan Tenaga

“Satu cabaran bagi saya untuk bersaing dengan 5 anak kecil saya, mengendalikan rumah dan membina perniagaan Shaklee. Disebabkan saya memerlukan tenaga tambahan, saya mengambil suplemen yang mengandungi Koenzim Q10. Terdapat hari di mana saya perlu menjaga anak yang sakit sehingga lewat pagi, menghantar anak yang lain untuk aktiviti sekolah pada waktu pagi dan memandu ke Pejabat Utama Shaklee pada waktu petang sebelum sampai ke rumah jam 9 malam. Sungguh luar biasa! Saya sama sekali tidak berasa penat. Sebaliknya, saya berasa segar dan bertenaga. CoQ-Trol Plus benar-benar berkesan untuk saya. Saya akan mengesyorkan ini kepada semua ibu yang bekerja dari rumah kerana mengendalikan kedua-dua kerja dan rumah memerlukan ransangan tenaga setiap hari.” - Norhalimatun Nazura, Selangor.

http://www.kateginting.com/2018/02/coq-trol-plus-berkesan-untuk-saya.html

Testimoni 2: Bangun Pagi Rasa Cukup Bertenaga!

“Saya selalu berasa letih apabila memandu anak-anak saya ke sekolah setiap pagi. Sekarang, saya tidak lagi berasa letih seperti dahulu. Saya malah boleh berjaga hingga lewat malam dan bangun pada awal pagi dengan penuh bertenaga. Hasil dari menambah CoQTrol-Plus ke dalam rejim suplemen saya dan ia menjadi amat penting bagi saya kerana Koenzim Q10 telah membantu meningkatkan tahap tenaga saya selain dari manfaat kesihatan lain.” - Maisarah Md Saupi, Kuala Lumpur.

http://www.kateginting.com/2018/02/coq-trol-plus-berkesan-untuk-saya.html


Testimoni 3: Segar Sepanjang Hari!

“Sebagai ibu yang bekerja dari rumah, saya sentiasa bergerak aktif, membuat kerja-kerja rumah, membina perniagaan Shaklee dan menjaga anak saya. Kadang-kadang saya tertidur ketika sedang menyusukan bayi saya. Apabila saya dengar tentang produk baru yang mengandungi Koenzim Q10, saya mencubanya. Amat memeranjatkan, saya berasa lebih bertenaga dan segar sepanjang hariwalaupun saya tidur lewat malam sebelumnya. Saya tidak sabar untuk merasai manfaat kesihatan lain dengan CoQ-Trol Plus.” -  Nur Salwa Ishak, Johor Bahru.

http://www.kateginting.com/2018/02/coq-trol-plus-berkesan-untuk-saya.html

Dapatkan perangsang tenaga anda hari ini! 

PROMOSI BELI 3 DISKAUN 10% (Klik SINI)

Anda boleh buat belian terus di DI SINI secara online. 

DISCLAIMER: Any statements in this website have not been evaluated by the Food and Drug Administration. Products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Nak Dapatkan Vitamin Shaklee?

WhatsApp kami di 016-8425632 (klik dari smartphone anda).
Follow FB Kate Ginting untuk chat secara langsung.
Daftar keahlian Shaklee di “Join Now“ sekarang & nikmati penjimatan hingga 20%.

No comments:

Post a Comment