❀ Selamat Datang | Saya Kate | Shaklee Independent Distributor ID:944001 | Jika inginkan konsultansi berkenaan masalah kesihatan, sila hubungi saya - 010 343 4064 | Nak tanya apa2 pun boleh. Saya akan membantu anda sebaiknya ❀

Sunday, 4 February 2018

Promosi Bulanan Shaklee Februari 2018

Promosi Bulanan Shaklee Februari 2018 khas untuk anda penggemar setia Collagen Powder Shaklee. Untuk anda yang nak cantik, awet muda, inilah masanya untuk anda grab satu set promosi ini. Cepat-cepat tau sementara stok masih ada.

# Beli 1 Set BeYouthFul Dapat Diskaun 10%

http://www.kateginting.com/2018/02/promosi-bulanan-shaklee-februari-2018.html

Untuk mendapatkan diskaun 10%, anda perlu beli 1 set BeYouthful set. Dimana 1 set terdiri daripada:
  • 4 kotak Collagen Powder
  • 1 botol Sustained Release Vita-C Plus
Setiap pembelian set BeYouthFul ini, anda akan dapat FREE membership & FREE shipping juga. Best tak?


Nak Order Set BeYouthFul Shaklee?

Anda ada 2 pilihan mudah untuk mendapatkan Set BeYouthFul Shaklee  ini:
1. Secara online. Anda boleh buat belian terus di laman eSell Shaklee dengan harga RM1,230.18. Pembayaran dengan kad debit atau kad kredit sahaja. Penghantaran terus dari pihak Shaklee (M).

Tapi, nanti dulu. Daripada anda bayar RM1,230.18, adalah lebih jimat jika anda mendaftar sebagai ahli. Saya tekankan sekali lagi, dengan pembelian 1 Set BeYouthFull, anda tak perlu bayar yuran keahlian dan kos penghantaran. Semua PERCUMA untuk anda. Jadi, secara automatik anda boleh mula kumpul points sebagai ahli. Best tak?

2. Jadi, untuk penjimatan berganda, WhatsApp +60168425632 untuk kami bantu anda daftar ahli & buat pembelian Set BeYouthFul ini. Jimat banyak bila anda dah mendaftar sebagai ahli!


DISCLAIMER: This website is not intended to replace professional consultation, diagnosis, or treatment by a licensed physician. Any statements in this website have not been evaluated by the Food and Drug Administration. Products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease. If you require any medical related advice, contact your physician promptly.

Saya ialah Pengedar Sah Shaklee anda di TELIPOK, Pekan Nabalu, Tamparuli, Tuaran, Putera Jaya, Sepanggar dan Indah Permai. Penghantaran produk Shaklee menggunakan kurier ke seluruh Malaysia.

Untuk order produk shaklee, daftar keahlian, atau peluang jana pendapatan dengan Shaklee, hubungi:
Daftar Ahli Shaklee di "Join Now" (Express Enrolment) untuk mendapat penjimatan harga sehingga 20%.

No comments:

Post a Comment