❀ Selamat Datang | Saya Kate | Shaklee Independent Distributor ID:944001 | Jika inginkan konsultansi berkenaan masalah kesihatan, sila hubungi saya - 010 343 4064 | Nak tanya apa2 pun boleh. Saya akan membantu anda sebaiknya ❀

Wednesday, 9 May 2018

Shaklee Premium Items Eksklusif Untuk Anda

Anda peminat tegar Shaklee? Berita baik untuk anda!

Item premium Shaklee dah mula di jual. Kalau dulu kesemua premium item Shaklee hanya boleh dibeli dengan cara PWP (Purchase With Purchase) sahaja, tapi mulai April 2018 kesemua Premium Items Shaklee sudah boleh di beli secara online atau walk in terus ke Home Office atau di semua branch Shaklee seluruh Malaysia. ;)

Semua premium item Shaklee ni best-best tau, ekslusif sangat. Saya pun ada buat koleksi.

1. Ferrano Personal Blender

http://www.kateginting.com/2018/05/shaklee-premium-items-eksklusif-untuk-anda.html

Blender ekslusif ni sangatlah berkualiti dan power. Ia juga mudah digunakan.

Dengan blender ni, anda boleh buat macam-macam smoothie atau ice blended. Senang ja. Hanya masukkan kesemua bahan seperti ais, air, buah-buahan favorite then campurkan 3 sudu besar ESP. Blend semua, lepas tu boleh terus minum. Nak bawa terus tumbler tu kemana-mana pun boleh. Siap ada sarung/beg tumbler tu skali tau. Memang mudah sangatlah.

Blender ni sangat powerful dengan 350W motor with continuous on or pulse function. So, boleh dapatkan blender exclusive Shaklee yang best ni ya.

Nak dapatkan Ferrano Personal Blender? Klik sini.

2. Cooler Bag

http://www.kateginting.com/2018/05/shaklee-premium-items-eksklusif-untuk-anda.html

Cantik kan Cooler Bag ni?

Cooler bag ini khas untuk Vivix. Tapi kalau nak guna untuk isi benda lain pun boleh. Sebab ia boleh kekalkan temperature samada sejuk ataupun panas. So, ia boleh kekalkan Vivix dalam keadaan sejuk (chilled) dan ia juga mampu kekalkan keadaan makanan sentiasa keep warm

Beg ini boleh muat 6-8 botol Vivix tau. Mudah dibawa travel kemana-mana dan ada juga compartment untuk letakkan sudu didalamnya. Wow best kan ;)

Nak dapatkan Cooler Bag? Klik sini.

3. Shaklee Non Woven Bag - Go Green Bag

http://www.kateginting.com/2018/05/shaklee-premium-items-eksklusif-untuk-anda.html

Beg ni ada 3 size:

A) Size L - Live Well, Be Well
Beg ini yang paling besar ok, boleh letak macam-macam dalam tu. Boleh muat 6 canister ESP tau. Haaa besar tu. Nak bawa pergi shopping groceries pun sangat sesuai. Sumbat ja segala benda dalam tu.

B) Size S - Live Well, Be Well
Beg ni, size standard. Kelebihannya ia boleh dilipat. Ada button untuk lipatan lebih kemas.

C) "Why I Love Shaklee" - Non Woven Bag
Beg ni pula kecil sikit dari beg yang size S tadi. Bezanya ia bukan foldable dan tiada poket di luar.

Nak dapatkan ketiga-tiga beg ini, klik sini.

4. Mutipurpose Container & Drinkware

http://www.kateginting.com/2018/05/shaklee-premium-items-eksklusif-untuk-anda.html

Premium item Shaklee pun ada Shaker, Multistack Dispenser, Pill Box, Clip Fresh Pill Box with Key Chain, Rubbermaid Easy Find Lid & Sistema Salad-To-Go Container.

Untuk Shaker ada 2 size, iaitu 600ml dan 828ml. Untuk 600ml ada dua warna iaitu warna Pink Coral dan Laguna Blue. Dan untuk 828ml tu warna hitam. 

Apa yang best shaker ini adalah ia tahan lasak dan BPA FREE. So, boleh shake bancuhan ESP atau Performance Drink atau Cinch Shaklee atau apa-apa air favorite dengan lebih sekata dan tidak berketul.

Untuk Multistack Dispenser pula, didatangkan dengan 2 warna menawan iaitu hijau dan putih. Kegunaannya, boleh isi vitamin dan ESP untuk bawa pergi travel ok.

Multistack ini boleh dipisahkan tau, boleh asingkan setiap satu. Nak isi benda lain pun boleh, ikut kesukaan anda. Nak isi brooch, syiling, susu anak pun boleh (isi dalam bekas yang besar bawah sekali tu). Ekslusif sangat kan :)

Shaklee Pill Box ini ada banyak compartment. So sesuai dan mudah untuk bawa pergi travel. Clip Fresh Pill Box pula special, sebab ia boleh dijadikan keychain sekali, memang comel ja tau. So, senang nak bawa sebab ia comel dan tak makan ruang :)


Nak dapatkan Container dan Drinkware? Klik sini.

Untuk container ada Rubbermaid Find Lid dan juga Salad-to-go container. Ada pilihan warna yang anda boleh pilih. Ia kedap udara. Freezer safe, microwave safe without lid. 

http://www.kateginting.com/2018/05/shaklee-premium-items-eksklusif-untuk-anda.html

Salad-To-Go Container. Yang plan nak diet, nak bawak bekal ke ofis, bento anak, boleh lah ber Salad-To-Go. Salad akan kekal fresh dan mudah dibawa kemana-mana juga. Ada 4 warna menarik di sajikan untuk membuka selera anda.

Nak dapatkan Sistema Salad-To-Go Container? Klik sini.


5. Accessories

http://www.kateginting.com/2018/05/shaklee-premium-items-eksklusif-untuk-anda.html

Shaklee juga ada beberapa accessories lain jjuga seperti Get Clean Spray Bottle, Vvix Key Chain, Coaster, Vivix Spoon dan juga Youth Umbrella.

Nak dapatkan accessories ni? Klik sini.

Jangan lupa dapatkan premium ltems Shaklee ni cepat ya. Sangat limited. First come first serve ok.

Anda boeh contact nombor whatsapp yang tertera di bawah. Beli premium item ini, boleh beli vitamin sekali. Sebab Premium Items ni LIMITED EDITION. Exclusive gitu. Boleh simpan buat kenangan, nak buat koleksi pun boleh. Nak bagi hadiah utk hari jadi, anniversary, perkahwinan pun boleh.


Nak Dapatkan Vitamin Shaklee?

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=f8c7555d2671b87529f7fb9b43fd0b71

WhatsApp kami di 016-8425632 (klik dari smartphone anda).
Follow FB Kate Ginting untuk chat secara langsung.
Daftar keahlian Shaklee di “Join Now“ sekarang & nikmati penjimatan hingga 20%.