❀ Selamat Datang | Saya Kate | Shaklee Independent Distributor ID:944001 | Jika inginkan konsultansi berkenaan masalah kesihatan, sila hubungi saya - 010 343 4064 | Nak tanya apa2 pun boleh. Saya akan membantu anda sebaiknya ❀

Saturday, 7 July 2018

Rahsia Badan Kekal Bertenaga Sepanjang Hari

Rahsia Badan Kekal Bertenaga Sepanjang Hari | CoQ10 adalah nutrien utama dalam menghasilkan tenaga. Ia bertindak sebagai palam pencucuh, yang menghidupkan enjin dengan memulakan penghasilan tenaga dalam setiap sel. Apabila sel-sel menghasilkan lebih banyak tenaga, badan anda berfungsi pada tahap optimum yang membolehkan anda melakukan apa yang anda suka setiap hari!

http://www.kateginting.com/2018/07/kekal-bertenaga-dengan-coq10.html

Penjana Tenaga Terbaik

#1 Meningkatkan kekuatan otot

http://www.kateginting.com/2018/07/kekal-bertenaga-dengan-coq10.html

Kajian telah menunjukkan bahawa CoQ10 dapat membantu meningkatkan kekuatan otot dan jisim otot fast-twitch (type-II) (otot yang menjana kuasa dan kekuatan). Ia juga bertindak sebagai antioksida untuk mengurangkan kerosakan oksidatif kepada sel-sel otot.

#2 Mempercepatkan proses pemulihan luka

http://www.kateginting.com/2018/07/kekal-bertenaga-dengan-coq10.html

CoQ10 menyokong penghasilan semula tisu yang rosak dengan meningkatkan penghasilan sel, pembaikan tisu dan proses penyerapan oksigen ke dalam tisu, mempercepat penyembuhan luka. CoQ10 juga berperanan sebagai anti-radang dalam pemulihan luka.

#3 Menyokong gaya hidup aktif anda

Pelbagai kajian telah menunjukkan bahawa CoQ10 memberi manfaat kepada orang dewasa, dari atlet yang kerap melakukan latihan sehingga kepada orang biasa yang cuba mengekalkan jantung yang sihat dan kekal cergas. Hasil kajian menunjukkan bahawa CoQ10 membantu orang ramai untuk kekal aktif secara fizikal dan meningkatkan prestasi dengan menggalakkan penghasilan tenaga selular. Kini jantung anda dapat mengepam darah ke seluruh badan dengan lebih cekap, anda boleh berjalan lebih cepat dan berlari lebih jauh, dan anda dapat memberi lebih tumpuan.

#4 Memastikan anda bertenaga sepanjang hari

http://www.kateginting.com/2018/07/kekal-bertenaga-dengan-coq10.html

CoQ10 adalah asas dalam penjanaan tenaga badan. Ia berfungsi sepanjang masa untuk memulakan dan menghasilkan tenaga. Apabila sel-sel menghasilkan lebih banyak tenaga, badan anda mempunyai tahap tenaga yang tinggi, stamina anda meningkat, meningkatkan kesihatan dan kesejahteraan keseluruhan anda, menjadikan anda berasa lebih bertenaga sehingga anda boleh melakukan pelbagai perkara dalam sehari!

Tingkatkan Tenaga Anda Dengan CoQ-Trol Plus Shaklee

Keistimewaan Shaklee
  • CoQ-Trol Plus membekalkan sebatian semulajadi dan proprietari dengan 100mg Coenzyme Q10 bersama resveratrol dan tokoferol.
  • Untuk penyerapan optimum, ia dilengkapi dengan sistem penghantaran minyak zaitun.
  • Formulasi berpaten untuk meningkatkan penyerapan CoQ10. (Patent No: MY-139379-A)
Tahukah Anda?

Kajian telah menunjukkan bahawa 100mg Coenzyme Q10 memberikan pelbagai manfaat kepada badan. Untuk mendapatkan 100mg Coenzyme Q10, anda perlu mengambil:
  • 3kg Daging
  • 100 Cawan Brokoli Rebus
  • 100 Sudu Makan Minyak Canola
  • 3.3.kg Mentega Kacang
http://www.kateginting.com/2018/07/kekal-bertenaga-dengan-coq10.html

Nak hadiahkan CoQ10 untuk insan tersayang? 


https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=83aa15643b367081bdded4bd8c21cd72

OPPS.. NAK DAPATKAN PROMOSI BELI 3 BOTOL DISKAUN 10%?


DISCLAIMER: Any statements in this website have not been evaluated by the Food and Drug Administration. Products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

WhatsApp kami di 016-8425632 (klik dari smartphone anda).
Follow FB Kate Ginting untuk chat secara langsung.
Daftar keahlian Shaklee di “Join Now“ sekarang & nikmati penjimatan hingga 20%.

No comments:

Post a Comment