❀ Selamat Datang | Saya Kate | Shaklee Independent Distributor ID:944001 | Jika inginkan konsultansi berkenaan masalah kesihatan, sila hubungi saya - 016 842 5632 | Nak tanya apa2 pun boleh. Saya akan membantu anda sebaiknya ❀

Sunday, 22 July 2018

Detoks Untuk Hidup Hebat Secara Sihat

Detoks Untuk Hidup Hebat Secara Sihat | Adakah anda menggunakan senarai semak “Adakah anda bersedia untuk permulaan yang baharu” dari Shaklee?

“Solusi Menyeluruh Detoks Shaklee” boleh diambil setiap hari sebagai supplemen pemakanan yang berzat dan ia juga membantu dalam menangani sisa toksik berlebihan di dalam tubuh anda yang berpotensi memberi kesan buruk akibat tekanan oksida. 

Sekiranya anda melakukannya mengikut saranan, anda mampu memperoleh pelbagai kebaikan melalui program detoks ini antaranya seperti sistem penghadaman yang sihat, kulit yang lebih cantik dan bentuk tubuh yang elok.

http://www.kateginting.com/2018/07/detoks-untuk-hidup-hebat-secara-sihat.html

Tidak seperti produk pencuci kolon atau laksatif, Solusi Menyeluruh Detoks Shaklee menggunakan gabungan herba-herba dan nutrien semula jadi yang lain bagi menyokong proses detoksifikasi semula jadi anda. 

Mari kita lihat 5 produk di dalam set ini yang membantu memberi anda permulaan yang lebih segar!

5 Detoks Untuk Hidup Hebat Secara Sihat

#1 Alfalfa Complex

Perumah kepada pelbagai nutrien, Alfalfa mempunyai akar sepanjang 6 meter yang masuk ke dalam tanah bagi mencari nutrien dan mineral, manakala daunnya pula mampu mengumpul sejumlah besar klorofil melalui proses fotosintesis. Ia juga mempunyai rangkaian nutrien yang sangat luas, termasuk kalsium, fosforus, zat besi, magnesium, klorofil, bioflavonoids, mineral serta vitamin.

#2 Peppermint Ginger Plus

Membekalkan herba semula jadi seperti pudina, halia, jintan hitam dan jintan manis untuk membantu melegakan serta meredakan sistem penghadaman anda.

#3 DTX™ Complex

Formulasi unik hasil ekstrak benih milk thistle, cendawan reishi, skizandra cinensis, dandelion, kekunyit, dan articok, DTX Complex adalah tonik yang direka khas bagi memberi sokongan nutrisi untuk hati berfungsi secara sihat dengan cara melindungi serta memastikan kebolehan tubuh manusia berfungsi seperti normal dalam mengekalkan hati yang sihat.

#4 Herb-Lax™

Campuran proprietari yang dipertingkatkan dan ditambah lagi dengan daun sena, di mana secara tradisinya ia digunakan sebagai laksatif semula jadi, Herb-LaxTM berkebolehan membantu ketidakaturan yang berlaku pada tempoh tertentu. Ia menggalakkan pergerakan usus untuk memperbaiki proses pembuangan semula jadi tubuh.

#5 Vivix®

Ramuan lazat yang kaya dengan polifenol, iaitu sejenis phytokimia berasaskan dari tumbuhan yang membantu menjaga kepentingan sel anda. Vivix dihasilkan dari campuran botanic Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberry Eropah dan Lobak ungu. Campuran proprietari kami adalah berasaskan anggur muscadine menggunakan proses ekstrak yang berpaten.

Kita tidak boleh menghalang pembentukan toksin berbahaya dalam badan kita, tetapi dengan cara mudah dan semula jadi, ianya boleh membantu menyingkirkan toksin sebelum mereka merosakkan kesihatan kita.

“Singkirkan toksin dari badan”

Testimoni pengedar shaklee Puan Ebby MohFat yang menyahut cabaran Jom Detox The Shaklee Way

Puan Ebby berjaya menurunkan berat badan dan tiada lagi craving makanan dan minuman manis.
“2009 tu masa kawen umur nak masuk 20tahun berat masa tu 120kg tinggi 170cm masa ni karada x de..so x tau la brp body age..
 2012 anak 2 berat 140kg umur 23tahun..masa ni dah kenal shaklee (2011)..beli repacking shaklee (alfalfa, herblax dan lecithin) dr seorang kawan FB..bukan dr group ini..GBS ke apa nama group tu..set nyusu n kurus..sbb b tandem nursing..tp b x konsisten..so ignore..2012 masa kenduri kawen anak Sariza saiz b d paksa rela kot oleh upline masuk shaklee..kikiki,,tp b x buat belian juga..belian pertama b alfalfa je..pastu herblax..pastu lecithin..ebby FTWW..so paham2 la..nak membeli kalo x de duit dr suami ss la kan..hehehe..tp sbb shaklee ni set dia banyak so beli sikit2 bulan depanbeli lg n lg…
 So jangan tya set apa b makan sbb b x blh jawab..sbb b x amik set..tp blh senarai apa yg b ambik…
 Alfalfa, herblax, omega, carotomax, esp, ostematrix, lecithin, vita C, vitalea dan PD
 Now, b buat detoks parasit untuk kesihatan..tp hasil dia..da x de craving ni..x mkn nasi sehari pon no hal lahh…pejam mata ja..kekadang paksa makan…dlu nsi lemak time lapar 2bungkus skali hadap..skrg beli sbungkus pon kadang tgh makan burpp kenyang..g kedai pikir2 nak makan apa…sbb selera xde last2 order je apa2…air da xde minat ngan air manis ni
 so, sapa yg ada customer yg nak diet..b suggest buat detoks parasit dulu sebab bila detoks automatik kita tak rasa craving dah buat 5 hari pun dah boleh nampak hasil…”

http://www.kateginting.com/2018/07/detoks-untuk-hidup-hebat-secara-sihat.html

http://www.kateginting.com/2018/07/detoks-untuk-hidup-hebat-secara-sihat.html

http://www.kateginting.com/2018/07/detoks-untuk-hidup-hebat-secara-sihat.html


http://www.kateginting.com/2018/07/detoks-untuk-hidup-hebat-secara-sihat.html

Mulakan program detoks anda sekarang dengan “Solusi Menyeluruh Detoks Shaklee”!


Sedia untuk mulakan? Buku panduan “Pelan Makanan Detoks 7 Hari” akan diberikan SECARA PERCUMA kepada anda untuk membimbing anda dalam melakukan detoks untuk 7 atau 30 hari!

Dapatkan SEGERA!

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=f1c204756f75e95bd82b957bb9a2727e

DISCLAIMER: Any statements in this website have not been evaluated by the Food and Drug Administration. Products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

WhatsApp kami di 016-8425632 (klik dari smartphone anda).
Follow FB Kate Ginting untuk chat secara langsung.
Daftar keahlian Shaklee di “Join Now“ sekarang & nikmati penjimatan hingga 20%.