❀ Selamat Datang | Saya Kate | Shaklee Independent Distributor ID:944001 | Jika inginkan konsultansi berkenaan masalah kesihatan, sila hubungi saya - 010 343 4064 | Nak tanya apa2 pun boleh. Saya akan membantu anda sebaiknya ❀

Wednesday, 4 July 2018

Testimoni Kolagen Yang Anda Mungkin Tak Percaya

Testimoni Kolagen Yang Anda Mungkin Tak Percaya | Berita baik untuk anda, sekali lagi Shaklee nak bagi offer terbaik. Shaklee lanjutkan promosi COLLAGEN POWDER.

http://www.kateginting.com/2018/07/testimoni-kolagen-yang-anda-mungkin-tak-percaya.html


Best tak promosi ni?

Psst..Psst.. Anda tau tak? Shaklee Collagen Powder ni 100% semulajadi tau. Dan yang paling best Shaklee sendiri claim kesan optimum Collagen ni selepas 8 minggu. Tapi itu kesan optimum lah. Biasa selepas makan sekotak pun dah nampak beza yang ketara. Saya ambil 3 paket pun dah boleh rasa kesannya. Haa.. hebatkan? Buat masker pun boleh tau.

Di bawah ada beberapa feedback dari pengguna yang mengamalkan Collagen Powder.

http://www.kateginting.com/2018/07/testimoni-kolagen-yang-anda-mungkin-tak-percaya.html

Kesan selepas 16 kotak Collagen Powder. Kesan jerawat dan jeragat dah tak ada. Kulit pun makin berseri.

http://www.kateginting.com/2018/07/testimoni-kolagen-yang-anda-mungkin-tak-percaya.html

Parut jerawat dah hilang. Kulit pun makin gebu, berseri dan putih. 

http://www.kateginting.com/2018/07/testimoni-kolagen-yang-anda-mungkin-tak-percaya.html

 Kulit makin cerah dan gebu.

http://www.kateginting.com/2018/07/testimoni-kolagen-yang-anda-mungkin-tak-percaya.html

Kulit lebih berseri dan jerawat malu-malu nak muncul.

http://www.kateginting.com/2018/07/testimoni-kolagen-yang-anda-mungkin-tak-percaya.html

Parut jerawat makin berkurang, kulit berseri dan gebu.

http://www.kateginting.com/2018/07/testimoni-kolagen-yang-anda-mungkin-tak-percaya.html

Yang ni kredit untuk Master Nadiah. Wajah semakin cerah selepas 2 minggu.

Kenapa Cepat Nampak Kesan?

Dah puas tengok gambar-gambar pengguna yang berpuas hati? Best kan kalau anda pun dapat kesan macam tu.

Nak tau tak kenapa Collagen Powder Shaklee ni cepat sangat berkesan?
  • Jisim molekul Collagen Powder Shaklee ni sangat rendah berbanding dengan jenama lain yang ada di pasaran. Sebab itu ia mudah diserap oleh badan dan cepat memberi kesan. 
  • Berbanding dengan kolagen lain yang ada di pasaran, jisim molekul 300,000 dalton, terapung-apung dalam badan dan sukar diserap. 
  • Berasaskan penyelidikan, jisim molekul yang terbaik adalah 1,000 dalton. Sebab kalau kecil sangat samapi 500 dalton, terlalu frigile. Baru masuk dalam air, kacau-kacau dah musnah. Tak sempat masuk badan lagi.
  • Collagen Powder Shaklee 100% semulajadi tanpa bahan kimia berbahaya.
http://www.kateginting.com/2018/07/testimoni-kolagen-yang-anda-mungkin-tak-percaya.html

Jadi kenapa perlu ragu-ragu? Ramai yang dah rasai kesannya. Takkan anda masih nak berharap pada kolagen yang mungkin murah tapi langusng tak berkesan. Betul tak?

DISCLAIMER: Any statements in this website have not been evaluated by the Food and Drug Administration. Products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=9a40b9706c317a3785fdc23c5d81ade8

WhatsApp kami di 016-8425632 (klik dari smartphone anda).
Follow FB Kate Ginting untuk chat secara langsung.
Daftar keahlian Shaklee di “Join Now“ sekarang & nikmati penjimatan hingga 20%.